Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Feriepraktik Regionservice inom Kost och Park i Lindesberg

 

Ärendenummer:
Rs:2021:10

 

Vill du ha en meningsfull sysselsättning i sommar? På Regionservice erbjuder vi Feriepraktik inom Park och Kostenheten (kök).

 

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration.

 

Park
Tycker du om att vistas ute i friska luften oavsett väder och vind? Vill du tillhöra teamet som gör fint runt våra utemiljöer, till glädje för patienter, personal och besökare? Då är en feriepraktikplats på parkenheten i Lindesberg något för dig!

 

Parkgruppen är en driftgrupp inom fastighetsdriftavdelningen som ansvarar för allt från planering av mark till skötsel och underhåll av parkområden. Vi har hand om planteringar, trädsättningar och grönytor.

 

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innebär till största delen att göra fint; städa, sopa och rensa ogräs. Även en del planteringsjobb, vattning och pyntning förekommer. Du arbetar utomhus tillsammans med flera personer i ett arbetslag.

 

Kostenheten (kök)
Vill du känna att du är med och bidrar till att vi kan servera god mat till både patienter och anställda?

Kostavdelningen på Lindesbergs lasarett har som mål att servera landets godaste mat - tillagad till största delen med ekologiskt producerade råvaror. Vi är övertygade om att maten spelar en viktig roll i vårdkedjan.

Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår enklare matlagning, disk, städ,
packning av varor (livsmedel) samt att hjälpa till i serveringen.

 

Tillträde:
Feriepraktiken är indelad i två perioder, period 1 vecka 25-28 eller period 2 vecka 29-32. Arbetstiden är 6-7 timmar/dag beroende på placering.

 

Kvalifikationer:

Du som till sommaren slutar grundskolans årskurs 9 eller gymnasiets årskurs 1 eller 2. Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann och som vill göra ditt bästa vad gäller de arbetsuppgifter som kommer att ingå i din feriepraktik.

Upplysningar:

Hanna Gyrulf, 019-602 70 43


För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Bifoga personligt brev till din ansökan där du berättar lite om dig själv, dina intressen, framtidsplaner samt tidigare jobb/praktikplatser. Bifoga gärna betyg/omdömen. I din ansökan anger du vid vilken verksamhet, ort och vilken period du är intresserad av att göra din feriepraktik.

Hemsida: www.regionorebrolan.se 

Sista ansökningsdag:
2021-03-31

 

Välkommen med din ansökan!

 


Visa annons som pdf