Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Vaccinatör till vaccinationsmottagning covid-19
Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg, Örebro

Under 2021 kommer Region Örebro län att vaccinera länets befolkning mot covid-19. Vi förbereder oss för att kunna skala upp vaccinationsarbetet utefter den prioritering som finns i vaccinationsplaneringen.

Fem vaccinationsmottagningar har upprättas i länet; på Conventum Arena i Örebro, i Boglundsängen Örebro, i Lindesberg, i Hallsberg och i Karlskoga. Vi behöver nu stärka upp personalstyrkan på dessa vaccinationsmottagningar löpande under året.

Vi söker därför dig som har behörighet att vaccinera på plats på någon av vaccinationsmottagningarna. Våra vaccinationsmottagningar behöver vara bemannade mellan kl. 08.00 – 20.00, sju dagar i veckan. Därför vill vi att du i din ansökan anger i vilken utsträckning du kan jobba.

I dagsläget prioriterar vi att anställa externa sökande före anställda i Region Örebro län, men du som anställd är välkommen att söka. Vi kan komma att behöva din hjälp längre fram.

Arbetsuppgifter:

Vaccinera mot covid-19, administrera intramuskulär injektion. För sjuksköterska innebär det även iordningställande av vaccindoser. Sjuksköterska kan också arbeta som frågesköterska och tillsammans med läkare handlägga eventuella akuta tillbud som uppkommer på vaccinationsmottagningen.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska.

Sjuksköterskestudent efter avslutad och godkänd termin 3, röntgensjuksköterskestudent efter avslutad och godkänd termin 4, läkarstudent efter avslutad och godkänd termin 4, BMA-student med inriktning fysiologi efter avslutad och godkänd termin 4. Bifoga utdrag ur Ladok.

Efter angivna och godkända terminer får du ge intramuskulära injektioner efter det att vi säkerställt din behörighet.

Anställningsform:
Timanställning alternativt visstidsanställning. Anställningsformer och omfattning baseras utifrån uppdrag och behov (dagtid, kvällar och helger). Precisera i din ansökan i vilken omfattning som du har möjlighet att arbeta.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Carina Karlsson Andersson, rekryterare
Telefon: 019-602 75 30

Gunilla Merin Pettersson, rekryterare
Telefon: 019-602 71 35

Charlotte Sunnhed-Yltin, rekryterare
Telefon: 019-602 72 84

Hemsida: www.regionorebrolan.se/vaccinera

Om rekryteringsprocessen:
Vi kommer att behöva personal löpande under första halvåret 2021 vilket innebär att du kan blir kontaktad längre fram även om du skickat in din ansökan tidigt. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi hanterar alla ansökningar allteftersom de kommer in.

I denna rekryteringsprocess är det inget krav att skicka in CV och personligt brev, men du kan göra det om du vill. Om inte så bifoga endast två tomma dokument för att komma vidare i din ansökan.

Rekryteringen kan komma att avslutas i förtid beroende på antalet sökande och bemanningsbehovet.

Om organisationen:

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:134

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf