Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Feriepraktik Habilitering och hjälpmedel
Örebro

Någons rullstol eller hörapparat har gått sönder och måste fixas, patienternas journaler ska gå från papper till att bli digitala.

Alla verksamheter har en viktig uppgift att fylla för våra patienter. Här har du möjlighet att under några sommarveckor få ingå i något av dessa gäng. I din ansökan anger du vid vilken/vilka av nedanstående arbetsplatser du är intresserad av att göra din feriepraktik.

Arbetsuppgifter:
Centrum för hjälpmedel:
Tvätt och rekonditionering av rullstolar och andra hjälpmedel samt lagerarbete kan förekomma. Iordningställande/rekonditionering av våra hjälpmedel som ska levereras ut till patient.

Arbetstid: 7 timmar/dag, Örebro

Audiologiska kliniken: Uppfräschning och kvalitetssäkring av tekniska hjälpmedel, till exempel hörapparater.

Arbetstid: 7 timmar/dag, Örebro

Syncentralen:Blandade arbetsuppgifter, till exempel enklare administrativa arbetsuppgifter och rengöring av optik.

Arbetstid: 4 timmar/dag, Örebro

Feriepraktikperioder:
Audiologiska kliniken, Örebro vecka 24-26
Centrum för hjälpmedel, Örebro vecka 25-28 eller 29-32
Syncentralen, Örebro vecka 25-27

Kvalifikationer:
Du som till sommaren 2021 slutar grundskolans årskurs 9 eller gymnasiets årskurs 1 eller 2. Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann och som vill göra ditt bästa vad gäller de arbetsuppgifter som kommer att ingå i din feriepraktik.

Upplysningar:

Centrum för hjälpmedel, Audiologiska kliniken, Syncentralen:
Marika Dahlman, HR-konsult
Telefon: 019-602 74 98

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-03-31

Bifoga personligt brev till din ansökan där du berättar lite om dig själv, dina intressen, framtidsplaner samt tidigare jobb/praktikplatser. Bifoga gärna betyg/omdömen. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Välkommen med din ansökan!


Ärendenummer:
HoS:2021:188

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Välkommen med din ansökan!


Visa annons som pdf