En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktssköterska/Sjuksköterska Hällefors vårdcentral
Hällefors

En av våra distriktssköterskor ska gå i pension  och nu behöver vi dig!

Vi har en blandad sköterskegrupp med en bra mix av olika erfarenheter och kompetenser. Vi erbjuder stöd och handledning till dig som är ny. Vi samarbetar tätt ihop med stort eget ansvar.

Vill du ha ett spännande och lärorikt arbete så har vi jobbet åt dig. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, dietist och medicinska vårdadministratörer. Verksamheten är mycket bred beroende på det geografiska läget med sju mil till närmsta lasarett i Lindesberg. Invånarna i närområdet är vana att söka vårdcentralen i alla lägen. Verksamheten är därför mycket varierad med akutverksamhet och kroniskt sjuka samt barn och äldre. Vi som arbetar här är ungefär 40 st. Vi är ett glatt och nyfiket gäng med mycket vilja att bedriva god vård. Vi har cirka 6 700 listade patienter.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:

Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Miia Aho, enhetschef, 072-142 13 88, miia.aho@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Nina Höök, 0591-685 50

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-08-20

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:295

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.