En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Läkare sökes till Hallsbergs vårdcentral
Hallsberg

Har du ett starkt intresse för att vara med och utveckla Nära vård i Hallsberg?

Den vi söker kan vara distriktsläkare, geriatriker, akutläkare eller annan relevant specialitet för utveckling av Nära vård i samarbete med kommunen. Vårdcentralen håller även på att utveckla ett team för psykisk hälsa i samarbete med övriga vårdcentraler i Söder.

På vårdcentralen idag finns mycket kompetens och erfarenhet inom flertalet professioner. Kollegialt stöd finns att få genom deltagande i läkarmöten för söders läkare.


Hallsbergs vårdcentral ligger i södra delen av Örebro län. Det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller bil. Vi är cirka 45 medarbetare som samverkar för att erbjuda bästa möjliga vård till vårdcentralens patienter. På vår arbetsplats finns mycket kompetens och erfarenhet samlad i en arbetsmiljö där nytänkande alltid välkomnas.

Arbetsuppgifter:
Uppdraget innebär att ansvara för listade patienter. Arbetet är varierande: dropp-in-mottagning, akutpatienter, kroniskt sjuka, handledning m.m. Rehabkoordinator finns till stöd vid sjukskrivningsärenden.

Inom vårdcentralerna pågår kontinuerligt förbättringsarbete i större eller mindre omfattning. Vi ser gärna att Du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling.

Förmåner: Jourbefrielse om så önskas. Önskeschema går att få. Inläsningstid/utvecklingstid tillämpas. Tillgång till leasingbil för tjänsteresor. Finns det behov av övernattningslägenhet så hjälper vi till med detta.

Kvalifikationer:
Specialist inom allmänmedicin eller annan specialistutbildning som bedöms relevant. Legitimerad läkare är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sirpa Ljung, verksamhetschef, 0582-881 00, sirpa.ljung@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Läkarförbundet, Paula Wallmon, 0581-850 65

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-05-15. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Hallsbergs vårdcentral ligger i Örebros södra länsdel tillsammans med Kumla och Askersunds vårdcentraler. Hallsbergs vårdcentral har ca 11300 listade patienter. Hallsberg vårdcentral  har goda reseförbindelser med tåg, buss och bil. Nära till friluftsliv, båtliv och storstadens (Örebro) nöjesutbud om så man önskar.

Hallsbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:318

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.