Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Apotekare och receptarier till vaccinationsmottagning covid-19, Region Örebro län
Örebro, Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg

Region Örebro län stärker upp vaccinationsorganisationen inför sommaren. Då kan du göra en insats och vaccinera befolkningen mot covid-19.

Du som är apotekare eller receptarie kan göra en insats och få ett sommarjobb där du bidrar i vaccinationsarbete mot covid-19. Arbetsuppgifterna innebär att iordningställa vaccindoser. Du får en ordentlig introduktion för att du ska känna dig säker i ditt arbete.

Vi erbjuder en visstidsanställning eller en timanställning där du har möjligheter att påverka när och hur mycket du vill jobba. Våra vaccinationsmottagningar finns i Örebro, Hallsberg, Karlskoga och Lindesberg. På varje mottagning finns det erfaren personal som blir dina kollegor.

– Om du vill vara med om en historisk utmaning, få ett unikt sommarjobb och samtidigt hjälpa till att stoppa smittspridningen, sök jobb som apotekare eller receptarie nu, säger Inger Nordin Olsson, vaccinationssamordnare i Region Örebro län.

Arbetsuppgifter:
Iordningställa vaccindoser.

Kvalifikationer:
Legitimerad apotekare eller receptarie.

Anställningsform:
Timanställning alternativt visstidsanställning. Anställningsformer och omfattning baseras utifrån uppdrag och behov (dagtid, kvällar och helger). Precisera i din ansökan i vilken omfattning som du har möjlighet att arbeta.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gunilla Merin Pettersson, rekryterare, 019-602 71 35

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-05-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter.

Om rekryteringsprocessen:
Vi kommer att behöva personal löpande vilket innebär att du kan blir kontaktad längre fram även om du skickat in din ansökan tidigt. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi hanterar alla ansökningar allteftersom de kommer in.

Rekryteringen kan komma att avslutas i förtid beroende på antalet sökande och bemanningsbehovet.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:441

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf