En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Specialistläkare/överläkare till ANIVA-kliniken, Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Är du intresserad av att jobba i en familjär miljö tillsammans med duktig och engagerad vårdpersonal? Trivs du med korta beslutsvägar och med att ha en bra överblick och kontroll över verksamheten? Vill du delta i forsknings- och ledningsprojekt?

Då tycker vi att du ska söka tjänsten som specialistläkare/överläkare här hos oss på ANIVA-kliniken i Lindesberg!

Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning. Vid Lindesberg lasarett finns en anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning och en postoperativ enhet.

På Lindesberg lasarett bedrivs inom anestesin en kombination av elektiv (ortopedi, kirurgi, ÖNH) och akut (mest ortopedi, i mindre utsträckning kirurgi) verksamhet . I Lindesberg drivs även en länsIVA-verksamhet med 4 vårdplatser som har ett bra samarbete med IVA på Universitetssjukhuset Örebro.


För mer information om tjänsten se:
https://vardgivare.regionorebrolan.se/aniva-jobb

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare i anestesi och intensivvård. Sjukhusbunden jourverksamhet (en primär jourlinje).

Kvalifikationer:
Legitimerad läkare med specialistutbildning inom anestesi och intensivvård. Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete samt har förmåga till självständigt arbete med eget ansvarstagande.

Vi värderar god samarbetsförmåga, kreativitet och helhetstänkande högt. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring (tjänstgöringsgrad kan diskuteras). Vid intresse finns även möjlighet för rotation till Universitetssjukhuset Örebro (men ej obligat).

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Klára Rákosi, specialistläkarchef
Telefon: 019-602 02 56
E-post:
klara.rakosi@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Paula Wallmon
Telefon: 0581-850 65

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-12-31. Vi kommmer löpande att gå igenom urval och kalla till intervju, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:457

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.