En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska natt till Ortopediska kliniken, avdelning 3, Protescentrum, Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Patienterna är nöjda och vårt arbetsgäng är suveränt!

Vi är en liten enhet med stor potential och tillsammans med dig vill vi utveckla vår verksamhet!

Vi är så stolta över vår högspecialiserade vård och att patienterna uppger att de är mycket nöjda med vården hos oss! I Lindesberg satsar vi nämligen på att vara ett ledande centrum för proteskirurgi och på avdelning 3 vårdar vi patienter som opereras och får en ny höft- eller knäled till följd av artros. Vi vårdar också patienter som fått någon form av komplikation inom området för vår specialitet, bland annat protesinfektioner, protesnära frakturer eller proteslossning. Vi har också ett akutuppdrag inom övrig ortopedi. Vården och omvårdnaden präglas av ett nära samarbete mellan flera olika professioner och på vårdavdelningen finns sjuksköterskor, undersköterskor, rehabassistent, fysioterapeuter och arbetsterapeuter för att ge patienten en god och säker vård.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. Som nattsjuksköterska arbetar du som arbetsledare i arbetslaget och har alltid patienten i fokus med en hög kvalitet på omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt den pre- och postoperativa vården.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från opererande och eller akutverksamhet är meriterande men inte ett krav.

Som person trivs du med att kunna arbeta självständigt i ett högt tempo och även samarbeta tillsammans med andra professioner och alltid med patienten i fokus. Du har en god kommunikativ förmåga, behärskar god svenska i tal och skrift samt har en positiv inställning, är engagerad och har förmåga att arbeta flexibelt i en verksamhet i ständig utveckling. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, natt. Helgtjänstgöring ingår. Veckoarbetstid 30,15 timmar.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Malin Andersson, avdelningschef, 0581-855 25, malin.andersson2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Maria Blidgren, 0581-851 97,
maria.blidgren@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik och bedriver verksamhet på Region Örebro läns tre sjukhus: Lindesbergs lasarett, Karlskoga lasarett och Universitetssjukhuset Örebro. Våra enheter är specialiserade inom olika områden för att skapa bäst förutsättningar att möta våra patienters behov. I Lindesberg är vi inriktade på elektiv ortopedi med fokus på knä- och höftledsproteser. I Karlskoga ligger vårt centrum för axelkirurgi, knäskador och även akutvård. I Örebro finns vår akut- och traumasektion och inom den elektiva kirurgin är vi specialiserade inom rygg- och fotkirurgi.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:478

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.