En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till Ortopediska kliniken, avdelning 3, Protescentrum, Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Patienterna är nöjda och vårt arbetsgäng är suveränt!

Vi är en liten enhet med stor potential och tillsammans med dig vill vi utveckla vår verksamhet!

I Lindesberg satsar vi på att vara ett ledande centrum för proteskirurgi och på avdelning 3 vårdar vi patienter som opereras och får en ny höft- eller knäled till följd av artros. Vi vårdar också patienter som fått någon form av komplikation inom området för vår specialitet, bland annat protesinfektioner, protesnära frakturer eller proteslossning. Vi har också ett akutuppdrag inom övrig ortopedi. Vi är stolta över vår högspecialiserade vård och den höga patientnöjdheten. På avdelningen finns erfarna sjuksköterskor och vi fokuserar mycket på kollegialt stöd vilket gör att vi tror att du kommer att trivas hos oss, oavsett om du är ny i yrket eller har erfarenhet från annan specialitet.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska på ortopedavdelning 3 arbetar du som arbetsledare inom vårdlaget med hög kvalitet på omvårdnads- och patientarbetet, läkemedelshantering samt pre- och postoperativ vård. Vården bedrivs med patienten i centrum och i nära samarbete mellan flera professioner så som sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, rehabassistent, arbetsterapeut och läkare. Handledning av studenter och praktikanter ingår i arbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från opererande och/eller akutverksamhet är meriterande men inte ett krav.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i samarbete med andra professioner och med patienten i fokus. Du har en god kommunikativ förmåga, behärskar god svenska i tal och skrift samt har en positiv inställning och förmåga att arbeta flexibelt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Tjänstgöring dag och kväll alt natt. Helgtjänstgöring ingår. Anställningsform och tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Malin Andersson, avdelningschef, ortopedmottagning och avdelning 3, 0581-855 25
malin.andersson2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Maria Blidgren,
maria.blidgren@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik och bedriver verksamhet på Region Örebro läns tre sjukhus: Lindesbergs lasarett, Karlskoga lasarett och Universitetssjukhuset Örebro. Våra enheter är specialiserade inom olika områden för att skapa bäst förutsättningar att möta våra patienters behov. I Lindesberg är vi inriktade på elektiv ortopedi med fokus på knä- och höftledsproteser. I Karlskoga ligger vårt centrum för axelkirurgi, knäskador och även akutvård. I Örebro finns vår akut- och traumasektion och inom den elektiva kirurgin är vi specialiserade inom rygg- och fotkirurgi. I Örebro har vi också ett väl fungerande samarbete med Geriatriska kliniken kring våra multisjuka äldre patienter.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:479

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.