En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Traineesjuksköterska, Infektionskliniken, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Infektionskliniken bygger för framtiden! Vi kan erbjuda dig ett perfekt tillfälle att skaffa dig en bred erfarenhet och kompetens.

Välkommen med din ansökan som traineesjuksköterska hos oss!

På Infektionskliniken har vi en bra teamkänsla och ett härligt gäng kollegor. Kliniken präglas av god laganda, god kommunikation och hög kompetens. Ett bra samarbete mellan alla professioner är en självklarhet och förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos dem vi vårdar. Infektionskliniken på USÖ svarar för såväl länsdelssjukvård som länsövergripande avancerad infektionssjukvård.

Vi söker en sjuksköterska för arbete på Infektionsklinikens vårdavdelning. Som trainee hos oss vill vi ge dig ett individuellt anpassad program. Syftet är att du ska få fördjupade kunskaper om infektionssjukdomar och om hur vår verksamhet bedrivs.

På avdelning 40 får du arbeta med patienter som vårdas för infektionssjukdomar. Avdelningen är utrustad med isoleringsrum vilket möjliggör vård av patienter med smittsamma sjukdomar. I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter inom infektionssjukvård, exempelvis administrering av antibiotika, venösa provtagningar, odlingar såsom blododlingar och luftvägsodlingar. Hantering av perifera och centrala infarter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vårt traineeprogram erbjuder dig:
- ett mycket givande arbete inom Infektionskliniken vid Universitetssjukhuset Örebro. Här får du en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska.
- en individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens och tidigare erfarenheter.
- kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling utifrån Infektionskliniken traineeprogram.

- Traineeprogrammet pågår från hösten 2021 till sommaren 2022
- Kontinuerlig uppföljning av vår AKA och kvalitetssjuksköterska
- Hospitering inom andra verksamheter som vi samarbetar med
- Utbildningsdagar i infektionssjukvård

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som har ett intresse för infektionssjukvård. Arbetet sker i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Givetvis har vi även fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist med i vårat team kring patienten.


Anställningsform:
Tillsvidareanställning på Infektionskliniken. Heltid eller önskad tjänstgöringsgrad. Individuell schemaplanering. Tjänstgöringen innefattar dag-kväll och nattarbete.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Mia Lindmark, avdelningschef avdelning 40, mia.lindmark@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Sandra Hellner och Edyta Dyjak, 019-602 10 00 (vxl)

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:495

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.