En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska/Rehabkoordinator, Pilgårdens vårdcentral
Degerfors

Är du spindeln i nätet som vill arbeta proaktivt för ökad hälsa i västra Örebro län?

Vi söker dig som vill vara med oss och forma framtidens rehabiliteringsvård. Tjänsten fördelas på två arbetsuppgifter. 50% av tjänsten är som rehabkoordinator och resterande 50% som sjuksköterska på vårdcentralen. Som rehabkoordinator kommer du arbeta proaktivt och främja tidiga insatser i sjukskrivningsprocessen. Vi söker nu dig som vill kombinera sedvanligt sjuksköterskearbete med rehabkoordinering och bli en del av vårt tvärprofessionella team som jobbar nära patient/deltagare. Hos oss får du en arbetsplats med högt i tak och ett gott samarbete mellan alla yrkeskategorier, alltid med patientens bästa i fokus. Våra medarbetare beskriver Pilgården som en glad vårdcentral med god kvalitet, bra balans, och en ständig lust att utvecklas. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter:
I yrkesrollen agerar du koordinator dels i samverkan med den enskilde patienten och dennes arbetsgivare genom att effektivt planera och koordinera rehabiliteringsarbetet, dels genom intern samordning men också genom samverkan med andra aktörer. I ditt arbete ingår även att samarbeta med övriga rehabkoordinatorer i det västra närsjukvårdsområdet samt i länet.

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska innefattar bland annat patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel.  Samverkan med kommunen är en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ samt har förmågan att prestigelöst samarbeta/samverka med andra professioner. Du ska vara lösningsfokuserad, se det friska hos individen och tro på hens egen förmåga till förändring och gärna ha kunskap om arbetsmarknaden. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbete som rehabkoordinator och från primärvård. Meriterande är om är du väl insatt i försäkringsmedicin och rehabilitering.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Susanne Brewitz, verksamhetschef Pilgårdens vårdcentral, 0586-24 43 62

Annika Strandberg, rehabkoordinator Pilgårdens och Baggängens vårdcentral, 0586-662 82

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Marie Svensson, 0586-488 00

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-09-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Pilgårdens vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bl.a. vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett.

Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:547

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.