En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministratör till Klinisk patologi och genetik
Örebro

Vi kommer nu att växa ytterligare då vi har påbörjat införandet av Klinisk genetik och det är på avdelningen Klinisk patologi och genetik som du kommer att vara verksam. På Klinisk patologi och genetik arbetar cirka 60 personer och vi utför diagnostik på vävnads- och cellprover åt beställare inom huvudsakligen Örebro län inklusive den högspecialiserade sjukvården. Vi ansvarar också för kallelsesystemet och rutiner för den gynekologiska hälsokontrollen.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett team tillsammans med övriga medicinska vårdadministratörer. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat medicinsk dokumentation, patientadministration samt journaldokumentation av laboratoriesvar. I arbetsuppgifterna ingår även remisshantering, registrering, telefonservice, posthantering, förberedelser inför ronder m.m. Vi använder labbdatasystemet Flexlab SymPathy samt journalsystemet Infomedix vårddokumentation.

Kvalifikationer:
Utbildning som medicinsk vårdadministratör, läkarsekreterare eller medicinsk sekreterare. Goda datakunskaper är nödvändigt då arbetet sker i datoriserad miljö. Tidigare arbete med det patientadministrativa systemet IMx, Infomedix vårddokumentation och RoS är meriterande.

Vi söker dig som är serviceinriktad, kan arbeta självständigt men även i grupp samt är kommunikativ och noggrann. God datorvana där erfarenhet av Officepaketet är ett krav samt erfarenhet av webbadministration är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Åsa Bergström, avdelningschef, 019-602 10 36

Kristina Jarl, processansvarig, 019-602 13 40

Facklig företrädare
:
Vision, Jenny Ramstierna, 019-602 27 57

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Intervjuer kan ske fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Klinisk patologi och genetik ingår i Laboratoriemedicinska kliniken, som är en länsklinik där laboratorieverksamheten vid Karlskoga lasarett, Lindesbergs lasarett samt vid Universitetssjukhuset Örebro ingår. Laboratoriemedicinska kliniken bedriver en bred verksamhet inom områdena klinisk bakteriologi, virologi, immunologi, kemi, transfusionsmedicin, patologi, cytologi, molekylärgenetik och instrumentsterilisering. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:559

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.