En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till Venöst Centrum, Karlskoga lasarett
Karlskoga

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill ha ett varierande och stimulerande arbete.

Vi söker en entusiastisk och utvecklingsinriktad sjuksköterska för ett spännande uppdrag på Venöst centrum. Du kommer att få arbeta självständigt men du blir också en viktig del av ett redan etablerat team. Vi ser därför att du har ett gott bemötande och främjar god teamsamverkan. Hos oss väntar ett spännande jobb.

Venöst centrum behandlar patienter med åderbråck som orsakar medicinska besvär. Hit koncentreras länets alla verksamheter för utredning, bedömning och åtgärd av åderbråck. Genom att samla all kompetens kring åderbråck på en plats kan vi erbjuda våra patienter en effektiv och jämlik vård.


Arbetsuppgifterna:
Arbetsuppgifterna på Venöst Centrum är omväxlande och omfattar omvårdnad och patientarbete, läkemedelshantering, assistera läkare under operation och mottagning samt administrativa mottagningsuppgifter så som  till exempel telefonrådgivning och kallning av patienter.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och förmåga till flexibilitet. Du bör ha en god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi ser att du är öppen för förändringar och har förmågan att kunna arbeta under varierande arbetsbelastning. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett positivt arbetsklimat.

Hoppas att du vill vara med och bidra med dina erfarenheter i vår utvecklingsprocess!


Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Placering på Venöst centrum, Karlskoga lasarett, under perioden 2021-09-01 t om 2022-06-3 med möjlighet till förlängning/fast placering.

Tillträde:
2021-09-01 eller enligt  

Upplysningar:
Sara Jansson, Tf Samordnande enhetschef Specialistmottagningarna
Telefon: 0586-661 44

Fackliga företrädare:
Karin Nordén Persson
Tfn: 019- 602 03 30
E-post:
karin.norden-persson@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-01

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i Område Nära vård, väster. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Ärendenummer:
HoS:2021:572

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.