En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till akutmottagningen i Lindesberg
Lindesberg

Akutmottagningen tillhör akutkliniken tillsammans med ambulansenheten vid Lindesbergs lasarett i område nära vård. Regionen genomför flera förändringar och akutmottagningen kommer from 1 september bilda ny verksamhet med kliniken för medicin och geriatrik samt specialistmottagningarna på lasarettet.

Akutmottagningen är en dygnet runt verksamhet. Här tar vi hand om patienter med akuta medicinska , kirurgiska och ortopediska sjukdomstillstånd. Kvällar och helger tar vi även hand om vårdcentralsjourens patienter i alla åldrar.

Är du sjuksköterska med intresse för akutsjukvård? Då är du med stor sannolikhet den vi söker för att ersätta de sjuksköterskor som glädjande nog snart skall gå på föräldraledighet.

Vi ser gärna att du är en person som är flexibel, ser förändringar som en möjlighet, gillar nya spännande utmaningar och som vill bidra med din kunskap och kompetens tillsammans med våra övriga fantastiska medarbetare.

Du kommer till en mycket trevlig arbetsbetsplats med otroligt fina arbetskamrater som tar väl hand om dig. Vi erbjuder dig internutbildning och en individuellt anpassad introduktion. Som sjuksköterska får du en bred kompetens och möjlighet till ständig kompetensutveckling tillsammans med engagerade kollegor.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Verksamheten ser behov av att du som person är flexibel, stresstålig och engagerad. Att du är utvecklingsinriktad och aktivt bidrar till att målen för verksamheten uppfylls samt att du ser förändringar som en utveckling och möjlighet. Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, i Region Örebro län med placering på akutmottagning under 1 år, med ev möjlighet till förlängning. Önskeschema tillämpas med utgångspunkt från verksamhetens behov.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Hillevi Valkeinen, avdelningschef akutmottagningen, 0581-851 80
hillevi.valkeinen@regionorebrolan.se

Benny Lekberg, bitr. avdelningschef akutmottagningen, 0581-851 18
benny.lekberg@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Göran Höijer, Vårdförbundet akutmottagningen, 0581-850 77
goran.hoijer@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-01

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:580

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.