En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

ST-läkare, Hällefors vårdcentral
Hällefors

Vill du arbeta i en kreativ miljö med trevliga och kompetenta arbetskamrater? Nu söker vi ST-läkare till vår väl fungerande vårdcentral i Hällefors.

Vi söker engagerade och utvecklingsinriktade ST-läkare till vårdcentralen i Hällefors. Här finns en bred kompetens och erfarenhet inom primärvård. Hos oss blir du en del av ett team kring patienten bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer, fysioterapeuter och kuratorer.

Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, laboratorium och dietist. Vårt geografiska läge med långa avstånd till närmsta akutsjukhus gör att invånarna är vana att söka vårdcentralen i alla lägen. Verksamheten är därför mycket varierad med akutverksamhet och kroniskt sjuka samt barn och äldre. På Hällefors vårdcentral möter du ett glatt gäng med mycket vilja att bedriva god vård. Vi har cirka 6 800 listade patienter.

Arbetsuppgifter:
Som ST-läkare får du möjlighet att vidareutveckla dina färdigheter inom läkaryrket och detta genom sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på vårdcentral.

Arbetsuppgifterna innefattar både planerad mottagning och omhändertagande av akuta åkommor på primärvårdsnivå. Du erbjuds handledning av erfarna distriktsläkare samt ingår i nätverket för ST-läkare i regionen och deltar regelbundet på regionala seminarier. Din ST-plan läggs upp utifrån dina individuella behov tillsammans med handledare och studierektor.

Kvalifikationer:
Legitimerad läkare med genomförd AT tjänstgöring. Svenska kunskaper i nivå C1 är ett krav.

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett gott omdöme. Du har drivkraft och engagemang för ditt arbete och en god förmåga att samarbeta med övriga professioner. Det är viktigt att du är prestigelös, nyfiken på att lära nytt och ser konstruktiv återkoppling som en naturlig del i det dagliga arbetet för din och andras utveckling.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och kvalitetsarbete ser du som en naturlig del av ditt arbete.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Elisabeth Andersson, verksamhetschef, 0591-685 54

Miia Aho, enhetschef, 0591-685 80

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Paula Wallmon, 0581-850 65

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-29

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Hällefors vårdcentral ingår i Område nära vård. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I område nära vård ingår bland annat vårdcentraler samt delar av lasaretten. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:586

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.