En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Logoped till Barn- och ungdomshabiliteringen, Nora
Nora

Vill du ha ett intressant och varierat arbete i ett multiprofessionellt team med erfarna och samspelta kollegor? Vi söker nu en logoped till team Norra Örebro Län, som är baserat i Nora med fina lokaler i anslutning till vacker natur. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Barn- och ungdomshabiliteringen har i uppdrag att ge stöd och insatser till barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt deras familjer och nätverk. Verksamheten är indelad i geografiska team samt specialistverksamheter. Teamet i Nora är ett geografiskt team med norra Örebro län som arbetsområde.

Logopedens arbetsuppgifter består av bedömning och behandling av barn med tal-, språk- och kommunikationssvårigheter, ät- och drickproblem samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Vid insatser samverkar du med specialpedagog, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut, psykolog, läkare, dietist, teamsekreterare och enhetschef.

I teamet träffar du som logoped barn/ungdomar med olika funktionsnedsättningar med såväl motoriska som kognitiva funktionshinder 0-21 år. Tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter med både individuella kontakter med barn/unga och deras nätverk men även att tillsammans med övriga i teamet hålla i utbildningar för barn/ungdomar, deras familjer och anhöriga. Du kommer också att medverka till teamets utvecklingsarbete utifrån ditt logopediska perspektiv. Forskning och metodutveckling uppmuntras. Inom Barn- och ungdomshabiliteringen i Örebro län finns 9 logopedtjänster. Som ny hos oss får du handledning/utbildning både inom yrkesgruppen och i teamet utifrån dina behov. Läs gärna mer på
www.regionorebrolan.se/barnhab

Kvalifikationer:
Legitimerad logoped. Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar med funktionsnedsättning är meriterande samt kunskaper i AKK. Du ska kunna arbeta självständigt men också har en god samarbetsförmåga. Resor i tjänsten ingår varför körkort erfordras.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Kristin Lundgren, enhetschef, 019-602 23 43, kristin.lundgren@regionorebrolan.se

Johan Sarkkinen, enhetschef, 019-602 28 06,
johan.sarkkinen@regionorebrolan.se

Lisa Granberg, logoped, yrkesgruppsföreträdare, 0587-842 16
lisa.granberg@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
SRAT, Angeline Ljungkvist, 019-602 93 44

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-09-26

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt deras familjer och nätverk.

I team samarbetar flera olika yrkesprofessioner. Hos oss finns kurator, logoped, psykolog, specialpedagog, läkare, sekreterare, enhetschef, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:606

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.