En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterskor till avdelning 1, Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Vill du tillhöra en härlig och positiv arbetsgrupp där du får möjlighet att lära dig allt och lite till? Då kanske det är du som blir vår nya kollega! Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och tillsammans med oss i gruppen bidra till bästa tänkbara vård för våra patienter.

Utöver fantastiska kollegor och goda utvecklingsmöjligheter erbjuder vi dig stor möjlighet att själv bestämma hur dina arbetsveckor ska se ut. Oavsett om du är en person som trivs bäst med strukturen från dagtidsarbete (raka veckor) eller föredrar omväxlingen och flexibiliteten i rotation dag/kväll/natt så har vi tjänsten för dig!

Om arbetsplatsen:
På kliniken för medicin och geriatrik i Lindesberg har vi börjat en resa för att möta invånarnas behov av sjukvård på ett framtidsinriktat arbetssätt. Ett nära samarbete inom kliniken, med regionens övriga sjukvård, och omgivande samhället är en av grundstenarna i detta arbete.

Avdelningen 1 har i nuläget vårdplatser inom allmän internmedicin (AIM), lungmedicin och infektion, stroke samt kardiologi. Under året har sektion AIM samt lungmedicin/infektion omvandlats till en covid-avdelning för att på bästa sätt ta hand om de patienter i norra Örebro län som behöver sjukhusvård på grund av pandemin.

Dina arbetsuppgifter
:
Du och dina kollegor i teamet ansvarar för ett välfungerande, nära samarbete för patienten. Den primära arbetsuppgiften är att planera och utföra patientens vård tillsammans med teamet och patienten själv. Vi är effektiva och omvårdnadsfokuserade och jobbar för att våra patienter skall få den bästa vården. Vi värnar om ett gott medarbetarklimat och uppmuntrar till frågor och ständig utveckling av verksamheten.

Vi vill använda våra medarbetares kompetens på bästa sätt och därför har vi infört vårdnära tjänster vilket innebär att alla professioner ska arbeta på toppen av sin kompetens. För dig som sjuksköterska  innebär det att du i första hand arbetar med de uppgifter som är specifika för din yrkesroll. Medicinkliniken är en klinik med framåtanda och många utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att alla våra medarbetare ska ha utbildning inom olika områden och både interna och externa utbildningar.


Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har god förmåga till struktur och planering och tycker om och har lätt för samarbete. Med eller utan erfarenhet, det du inte kan lär du dig hos oss!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Med utgångspunkt från verksamhetens behov tillämpas individuellt anpassade scheman samt möjlighet att förlägga arbetspass enligt nedanstående alternativ:
- Dag och kväll veckans alla dagar
- Rotation mellan dag, kväll och natt
- Ständig dagtidstjänstgöring, raka veckor
- Möjlighet att prova på att arbeta ständig helg under en period.
 
Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Lina Welén, avdelningschef avdelning 1, 0581-855 62
lina.welen@regionorebrolan.se

Johanna Haaraoja, avdelningschef avdelning 1, 0581-851 74
johanna.haaraoja@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundets expedition
Telefon: 0581-852 20

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-09-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten.

Kliniken för medicin och geriatrik består av avdelning 1, medicinmottagning, dialysmottagning, paramedicinsk enhet samt sekretariat, centralarkiv och centralkassa. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom Område närsjukvård norr!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Ärendenummer:
HoS:2021:607

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.