En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Logoped till Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett
Karlskoga, Lindesberg

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar? Då ska du söka dig till oss!

Flera av våra logopeder arbetar deltid. Därför söker vi nu logoped.

Vi söker dig som är legitimerad logoped och vill arbeta i en mindre grupp. Hos oss får du som närmsta kollegor logopeder och medicinsk vårdadministratör. Logopederna arbetar också i team tillsammans med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och rehabprofessioner inom slutenvård och öppenvård. Vi arbetar tätt tillsammans och anser att hög kompetens, kvalitet och glädje är viktiga ingredienser på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter:
Logopederna har ett brett patientklientel och du kommer att få möjlighet att arbeta med samtliga patientgrupper förutom läpp-, käk-, och gomspalt, laryngektomerade eller personer inom habiliteringen. Du kommer även kunna delta i förbättringsarbeten både på lokal och regional nivå för att få engagera dig och se hur verksamheten förbättras. Logopederna har ett väletablerat samarbete med kollegor runtom i länet vilket ger utrymme för diskussion och förbättring gällande arbetet kring olika diagnoser.

Logopederna arbetar både inom öppen i slutenvård. Inom öppenvården arbetar vi med allmänlogopedi genom utredning och behandling av röst-, tal-, språk-, och kommunikationsnedsättningar hos såväl barn och ungdomar som hos vuxna. Vi utför även sväljbedömningar och tal- och språkbedömningar på inneliggande patienter. Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.

Du får vara med och utforma hur arbetsfördelningen mellan sjukhusen ska vara utifrån var man bor. Mer fysiskt på ena platsen och mer digitala besök på det andra beroende på boendeort.

I tjänsten finns möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper kring områden som intresserar dig. Brinner du för att utreda barn och ungdomar med läs-, skriv- och/eller räknesvårigheter? Intresserar dig röstens fysiologi och behandling, neuro- och strokeområdet? Har du alltid velat utveckla din förmåga att hjälpa personer som stammar?

Kvalifikationer:
Legitimerad logoped. B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter. Du bör ha lätt att uttrycka dig i skrift, vara strukturerad, ha förmåga att planera och slutföra ditt arbete och även arbeta självständigt. Ansvarstagande, flexibilitet och bra samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, dagtid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anette Jansson, rehabchef, 0586-664 04, anette.jansson2@regionorebrolan.se

Ann-Christin Ledstam, verksamhetschef, 0581-858 37
ann-christin.ledstam@regionorebrolan.se

Karin Ranås, logoped, 0586-665 56,
karin.ranas@regionorebrolan.se

Susann Detlofsson, logoped, 0581-852 28,
susann.detlofsson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
SRAT (Akademiker inom hälsa, kommunikation och förvaltning):
Karin Ranås, 0586-665 56,
karin.ranas@regionorebrolan.se

Anna Djurberg, 019-602 14 58,
anna.djurberg@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-29

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård. Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett är två av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Låter det som något för dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan!

Ärendenummer:
HoS:2021:608

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.