En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Traineesjuksköterska till anestesi och intensivvård, AnIVA-kliniken, Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Är du legitimerad sjuksköterska och går i tankarna på att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom anestesi eller intensivvård? Då har vi ett ypperligt tillfälle för dig när vi på AnIVA-kliniken Lindesberg nu öppnar upp för traineetjänster hos oss!

På både anestesi och intensivvårdsavdelningen jobbar vi med stort fokus på teamarbete, god kommunikation och hög kompetens. Samarbetet mellan alla professioner är en självklarhet för oss och en förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos patienten och dess närstående.

Arbetsuppgifter:
Som traineesjuksköterska får du en inblick i specialistsjuksköterskans arbete med anestesi- och intensivvårdspatienten och förbereder dig inför kommande utbildning.

Som trainee arbetar du i team med anestesi- och operationspersonal eller intensivvårdspersonal. För oss är du en viktig person i arbetet kring patienten i samråd med specialistutbildad sjuksköterska och övrig personal

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med avsikt att inom ett år eller snarast möjligt söka till specialistutbildning inom anestesisjukvård alternativt intensivvård. Vi ser helst att du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska.

Vi fäster stor vikt vid din personliga kompetens och dina personliga egenskaper. Utifrån hur vår verksamhet är utformad så innebär det att du behöver vara både ansvarsfull och strukturerad samt ha förmåga att prioritera i det självständiga arbetet. Vidare behöver du tycka om att jobba i team och att arbeta i ett omväxlande tempo för att trivas i rollen. Att du bemöter patienter, anhöriga, medarbetare och studenter med omtanke och respekt ser vi som en självklarhet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Individuell schemaplanering.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Lottie Garpenholt, avdelningschef IVA
Telefon: 0581-852 87

Ann-Christine Dahlin, avdelninschef Anestesi
Telefon: 0581-852 79

Facklig företrädare:
Annika Matthiesen-Karlsson, Vårdförbundet
Telefon: 0581-852 84


Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-09-31. Vi kallar löpande till intervjuer med tillsättning av tjänst under hösten 2021.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Lindesbergs lasarett finns en anestesi- och operationsavdelning, intensivvårdsavdelning och en postoperativ enhet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:610

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.