En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Avdelningschef till Kirurgavdelning 7 Karlskoga lasarett
Karlskoga

Är du en ledare med ett tillitsfullt och modigt ledarskap som vill vara med och utveckla vårdavdelning 7?  På avdelning 7 är vi inne i en utvecklingsprocess för att ge patienterna den bästa vård vi kan och utveckla vårt teamarbete så alla medarbetare ges möjlighet att prestera på topp utifrån sin förmåga.

På kirurgavdelning 7 arbetar idag cirka 40 medarbetare. Avdelningen har 21 vårdplatser och vi arbetar i 3 team. Vi vårdar patienter med olika kirurgiska diagnoser, både akuta och elektiva. Vi har en del urologiska patienter och arbetar även med palliativ vård i nära samarbete med Palliativa konsultteamet i Karlskoga.

Arbetsuppgifter:
Ditt uppdrag som avdelningschef är att leda, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du har personalansvar och arbetsmiljöansvar för medarbetarna. Du ansvarar även för verksamhetens ekonomi och att verksamheten upprätthåller hög kvalité och patientsäkerhet.

Du samarbetar med övriga avdelningschefer på Kirurgiska kliniken samt ingår i klinikens ledningsgrupp. Som chef i hälso- och sjukvården har du en viktig roll som kulturskapare och är en förebild för dina medarbetare.

Din närmsta chef är Kirurgiska klinikens omvårdnadschef. Tillsammans med omvårdnadschef och övriga avdelningschefer utvecklar du länsklinikens vårdavdelningar. Till hjälp i ditt arbete har du klinikens övergripande funktioner såsom verksamhetsutvecklare, verksamhetscontroller samt av ekonom och HR-konsult.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med ledarerfarenhet och ett genuint intresse för ledarskap. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kirurgisk vård och/eller avdelningsarbete.

Som person är du trygg, modig och drivs av att utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Du har förmågan att leda arbetet strategiskt och långsiktigt mot uppsatta mål. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har förmåga att inspirera till förändring och utveckling.

Du är lyhörd för verksamhetens och patienternas behov, har en god samarbetsförmåga och helhetssyn där du sätter patienten först. Du har goda ledarskapsförmågor och har lätt att fatta egna beslut samt förmedla redan tagna beslut. Vi värderar personlig lämplighet högt.

Anställningsform:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i din grundprofession och ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Eriksson, Omvårdnadschef, sofia.eriksson@regionorebrolan.se

Peter Flodström, Verksamhetschef ,
peter.flodström@regionorebrolan.se
019-602 10 00

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Helena Nyrén, 019-602 76 04

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-16

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kirurgiska verksamheten är organiserad i sektioner för sjukdomar inom kolorektal, övre gastrointestinal, akut- och trauma samt bröst- och endokrinkirurgi och består av både basal och högspecialiserad kirurgi, inklusive cancervård. Mottagningsverksamheten är en integrerad del i sektioneras arbete då våra patienter vårdas både i öppen- och slutenvård.

Kirurgiska kliniken är en länsklinik, vilket innebär ett nära samarbete mellan länets tre sjukhus. Kliniken har ett länsuppdrag för akuta och elektiva kirurgiska sjukdomar och bedriver även viss högspecialiserad vård för utomlänspatienter. Kliniken har sammanlagt 350 medarbetare på enheter för mottagning, vårdavdelning, operation och sekretariat. Elektiv sjukvård lokaliseras i ökad utsträckning till Karlskoga och Lindesberg och på samma sätt lokaliseras tumör- och traumaverksamhet till Örebro. Vid kliniken bedrivs ett aktivt utvecklingsarbete med patientens fokus genom hela vårdförloppet.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:613

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.