En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministratör, Barn- och ungdomspsykiatrin
Örebro

Vi söker en medicinsk vårdadministratör med hög servicenivå och som har lätt för att skapa möten med såväl patienter som kollegor.

På Administrativa enheten inom Barn- och ungdomspsykiatrin i Örebro arbetar 18 personer. Enheten servar hela verksamheten och du kan ha uppdrag att arbeta på olika enheter. De medicinska vårdadministratörerna ses som viktiga medarbetare inom verksamheten för att patientflödet ska fungera.

Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår bland annat patientregistrering och bevakningar för att säkra vårdkvalitén samt sedvanliga arbetsuppgifter för medicinska vårdadministratörer. Vårddokumentationen sker i det datoriserade systemet Infomedix. Arbetet är omväxlande och innebär ett nära samarbete med andra personalkategorier.

Kvalifikationer:
Godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare.

Vi söker en medarbetare som har goda kunskaper i svenska språket, som är serviceinriktad, flexibel, självständig och noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter också egenskaper som positiv attityd, kreativitet och ansvarstagande. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. Att bidra till verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete ser vi som en naturlig del av arbetet.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Lena Embrant, enhetschef, 019-602 57 05

Helén Barkestam, medicinsk vårdadministratör, 019-602 57 01

Facklig företrädare
:
Vision,
Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-22

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Barn- och ungdomspsykiatrin är en del av den specialiserade psykiatrin. I verksamheten finns öppenvårdsmottagningar, förstärkt öppenvård, slutenvård med akutverksamhet samt en åldersövergripande ätstörnings- och DBT-enhet. Tillsammans är vi runt 160 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan. Vi jobbar för att främja barnets psykiska hälsa och utveckling samt närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:616

Övrigt:

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.