En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Folktandvårdens specialisttandvård söker
tandsköterskor till Enhet Endodonti/Bettfysiologi/Apné

Örebro

Ärendenummer:

FTV: 2021:30

Vi välkomnar dig som är erfaren tandsköterska att söka tjänsten.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord:
Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna omfattar assistans, eget patientarbete samt administrativt arbete som tandsköterska.

Arbetet kommer huvudsakligen vara förlagt till avdelningen för Bettfysiologi, som del i enheten där  även endodonti och odontologisk sömnmedicin/apné ingår.

Kvalifikationer:
Du är utbildad tandsköterska med flera års yrkeserfarenhet och med betoning på vuxentandvård. Du är en person med intresse för ämnesområdet bettfysiologi samt en önskan att lära. Vi lägger stor vikt vid egenskaper så som servicekänsla samt samarbets- och initiativförmåga.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Upplysningar:

Håkan Nilsson, verksamhetschef 072-144 07 27
hakan.nilsson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Petra Strömgren Fredin, Vision
072-083 20 75

Hemsida:
www.regionorebrolan.se/folktandvarden 

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Sista ansökningsdag:

2021-08-15, rekryteringen påbörjas efter sommaren.

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Om organisationen:
Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 23 allmäntandvårdskliniker, 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.