En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Gruppchef Städavdelningen Örebro

Vill du bli vår nya gruppchef på Städavdelningen Örebro?

 

Städavdelningen ansvarar för att patienter och personal har en ren miljö. Städning och

serviceuppdrag utförs av välutbildad personal med kvalitetssäkrade, miljöanpassade metoder och med fokus på hygien och minskning av smittspridning. Förutom sjukhusen ansvarar vi även för städning på flera vårdcentraler och inom Folktandvården. Vi arbetar länsövergripande inom Städavdelningen och på respektive sjukhus finns gruppchef som är ansvarig för den dagliga driften inom avdelningen samt kontaktperson gentemot sjukhuset. Städavdelningen har ca 200 medarbetare i länet.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete som kräver stort engagemang.

I arbetet ingår, förutom daglig styrning med personalansvar av städpersonal på Universitetssjukhuset och på vårdcentraler i Örebro samt ansvar för kunduppföljning, resultat, arbetsmiljö samt verksamhetsutveckling.

 

Tillsammans med länsstädchefen och städavdelningens ledningsgrupp ska du arbeta för att avdelningen gagnar kunden, verksamheten och den enskilda medarbetaren.

Som gruppchef rapporterar du direkt till länsstädchefen samt ingår i dennes ledningsgrupp.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en tydlig ledare som kan entusiasmera dina medarbetare, aktivt arbeta med utveckling av avdelningens olika processer samt ha en god kunddialog. Du ska ha ledarskapsutbildning eller annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren finner likvärdig. Tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda andra människor är ett krav till denna tjänst samt B-körkort.

Erfarenheter av städekonomi, databearbetning av ritningar, processanalys samt tidigare branscherfarenhet är meriterande. 

 

Ett aktivt ledarskap, förmåga att fatta självständiga beslut och vikten av god kommunikation är självklarheter i ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du är trygg i din ledarroll och ses som den naturliga ledaren i en grupp, liksom att du har hög social kompetens då arbetet kräver engagemang, kreativitet, flexibilitet och en positiv människosyn.


Vi erbjuder ett spännande arbete med stora möjligheter att driva utveckling in i framtiden.


Anställningsform:
Tillsvidare

Tillträde:
2021-10-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Katarina Sjöberg, Avdelningschef 019-6027420

Fackliga företrädare
:
Markus Kihlgren, SACO 019-6024602
Malin Eriksson-Söderlund, Vision 019-6022755
Kommunal 019-6021575


Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2021:52

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.