En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Chefssekreterare till staben Allmänpsykiatrin
Örebro

Trivs du med att arbeta i en stor organisation där din roll är mångsidig och stöttande till andra? Gillar du administrativa arbetsuppgifter och att vara spindeln i nätet men söker nya utmaningar? Då har vi inom Allmänpsykiatrin Region Örebro län ett jobb åt dig.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vara verksamhetschefens samt övrig lednings administrativa stöd där arbetsuppgifterna kräver både bred och djup kompetens. Du bistår med att planera, leda, genomföra och följa upp olika aktiviteter. Det innebär bland annat mötesförberedelser, skriva minnesanteckningar och protokoll, upprätta handlingar/underlag inför beslut, uppdrag eller projekt, diarieföring, bokning av lokaler och förtäring, kalenderadministration och möteskoordinering, upprättande/revidering av rutiner samt posthantering. Arbetet kan även omfatta insamlande av fakta eller utförande av särskilda uppdrag. Du kommer också till en viss del arbeta med ledning av processer kopplat till verksamhetens strategiska frågor och mål.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har adekvat utbildning inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Hälso- och sjukvård. Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll som chefssekreterare/processledare är meriterande men inget krav. Goda kunskaper i kvalitetsutveckling är önskvärt. Goda kunskaper i Office-paketet inklusive kalenderhantering i Outlook eller motsvarande program är ett krav. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du är positiv och lösningsfokuserad. För att lyckas i uppdraget behöver du vara en strukturerad, systematisk person med god förmåga att hantera många olika frågor parallellt. God samarbetsförmåga är viktigt då du behöver kunna samverka med andra i olika funktioner.

Du är även ansvarstagande och diplomatisk samt har förmåga att knyta samman lösa trådar så att en arbetsuppgift blir avslutad.

Om arbetsplatsen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden. Vi har stort fokus på etik och samverkan samt har en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Allmänpsykiatrin som är psykiatrins största område består av ett flertal öppenvårdsmottagningar och slutenvårdsavdelningar  utspridda i regionen. Vi har cirka 400 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål.


Anställningsform:
Vikariat tom 20230131 med möjlighet till fortsatt anställning.

Tillträde:
Omgående

Upplysningar:
Johan Fritioff, verksamhetschef
Telefon: 019-602 56 51

Kristin Högberg, chefssekreterare
Telefon: 019 – 602 67 11

Facklig företrädare
:
Vision, Solveig Kiel Israelsson
Telefon: 019-602 27 58

SACO, Beatrice Jardeberg
Telefon: 0586-665 08

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-01

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
HoS:2021:626

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.