En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Logoped till Öron-, näsa- halskliniken
Örebro

Vill du jobba som logoped i en spännande och utvecklande verksamhet? Då är du välkommen till oss på enheten för Logopedi, Öron-, näs- och halskliniken! Vi behöver förstärkning under hösten 2021 och söker därför en logopedvikarie!

Om arbetsplatsen:
Enheten för logopedi tillhör Öron-, näs- och halskliniken och bedriver logopedisk verksamhet. Inom enheten tjänstgör 11 logopeder. Mottagningen ansvarar för utredning, diagnostik och behandling av samtliga förekommande diagnoser inom allmänlogopedi. Hos oss får du möjlighet att komma i kontakt med många olika logopediska diagnoser och patientgrupper.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer främst att gälla förskolebarn (0-6år) med försenad och/eller avvikande tal- och språkutveckling . Du kommer att utreda diagnostisera och vid behov behandla dessa barn. Arbetet innebär också konsultation/handledning till föräldrar förskolepersonal, förskole- och barnhälsoteam samt BUV.

Du kommer ingå i en grupp av erfarna logopeder där möjlighet finns till handledning och stöd från dina logopedkollegor. Arbetet ställer stora krav på förmåga att planera, samarbeta och samverka med andra.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad logoped med ett genuint intresse av att arbeta med barn.

Som person är du trygg och stabil med förmågan att kunna anpassa ditt förhållningssätt i olika situationer. Du har god förmåga att växla mellan självständigt arbete och ta egna initiativ till att lyssna in, samverka och samarbeta.

Du har en helhetssyn där du är mån om att göra korrekta prioriteringar, förstår din roll samt ser och vill arbeta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Vikariat 2021-09-01 - 2022-01-30

Tillträde:
2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Lena Bjärnelid cheflogoped
Telefon: 019-602 14 63

Facklig företrädare:
SRAT, Anna Djurberg
Telefon: 019-602 14 58

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-08-02

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.


Om organisationen:
ÖNH-kliniken består av en operationsavdelning, en ÖNH-mottagning, Logopedmottagning, samt enhet för medicinska vårdadministratörer. På kliniken utreds och behandlas barn och vuxna med sjukdomar från öron, luftvägar, talorgan, svalg och övre delen av matsmältningskanalen, allt från länssjukvård till högspecialiserad vård. Vi har en omfattande verksamhet för utredning och behandling av tumörsjukdomar i huvud-halsområdet.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Ärendenummer:
HoS:2021:630

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.