En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Kurator vikariat till Onkologiska kliniken
Örebro

USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete utifrån patientens fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Onkologiska klinikens verksamhet består av mottagning, operations- och brachyenhet, slutenvårdsavdelning, medicinskbehandlingsenhet, strålbehandlingsavdelning samt paramedicinskenhet. Vi utreder, behandlar och följer upp patienter med olika cancerdiagnoser.


Arbetsuppgifter:
Psykosocialt arbete, framförallt i form av samtalsstöd men även socialjuridiskt arbete. Syftet är att stärka individens möjligheter att hantera inre och yttre påfrestningar och möjliggöra en gynnsam utveckling av livssituationen. Patientarbetet sker oftast individuellt men också i grupp, ibland tillsammans med anhöriga eller andra yrkesgrupper i teamsamverkan. Samverkan med andra vårdgivare, myndigheter och organisationer är en del av arbetet. I arbetet ingår att medverka i pågående utvecklingsarbete.

Arbetet utförs i nära samarbete med övriga i teamet så som fysioterapeut, arbetsterapeut, läkare, dietist, logoped samt övrig vårdpersonal. Du kommer att samverkan med alla enheter på kliniken både slutenvård och öppen vård.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad socionom. Tidigare erfarenhet av kuratorsarbete inom somatisk vård är meriterande. Du bör ha god samarbets- och initiativförmåga och vara intresserad av såväl individuellt arbete som arbete i och med grupper. Personliga egenskaper, så som god empatisk förmåga och flexibilitet, är viktiga och tas särskilt i beaktan.

Anställningsform:
Vikariat på 100%, 210901 -220831

Tillträde:

2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anna Isaksson, avdelningschef
019-602 22 15, 076-135 22 15

Madeleine Olsson, tf bitr avd chef
019-602 13 71

Karin Halvorsen, kurator
019-602 1581


Facklig företrädare
:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:632

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.