En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Projektledare till avdelning byggprojekt

 

Trivs du med att leda projekt och vill vara med och utveckla Regionens fastigheter?

 

Vi söker nu projektledare till avdelning för byggprojekt. Byggprojekt ansvarar för produktionen vid om- och nybyggnation av vårt fastighetsbestånd. Vi tar även fram tekniska standarder anpassade till vår verksamhet. Avdelningen omfattar 11 engagerade medarbetare med stor erfarenhet av att leda och driva byggprojekt i alla faser. Genom vårt arbete medverkar vi till att utveckla Region Örebro läns lokaler verksamhetsmässigt och tekniskt inför framtiden.

Arbetsuppgifter:
Som projektledare kommer du aktivt att delta i våra byggprocesser, från planering och projektering till färdig byggnad. Som projektledare ansvarar och leder du självständigt projekten och arbetar samtidigt tillsammans i ett team med projektledare el, VVS samt lokalplanerare.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

·         organisera och strukturera byggprojekten från projektering till slutbesiktning.

·         ansvara för styrning och uppföljning av tidplan, ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor under projektens samtliga faser från planering till utförande.

·         tillsammans med upphandlingsavdelningen upphandla objekt enligt lagen om offentlig upphandling (LOU).

·         ansvara för, prognostisera och följa upp projektens ekonomi.

 

Övriga arbetsuppgifter är bland annat att:

·         leda projekt i tidiga skeden i lokaler utan vårdverksamhet.

·         bevaka ny teknik, nya lagar, föreskrifter och normer samt implementera dessa i verksamheten.

·         delta i utvecklingen av vårt ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

·         delta i lokala och nationella nätverk för utbyte av erfarenheter inom ditt kompetensområde.

 

Din arbetsplats finns i Örebro men du arbetar med fastigheter inom hela länet. Du börjar din anställning med en introduktion, då du följer våra erfarna projektledare i deras arbete.

Kvalifikationer:

Din bakgrund kan du ha inom byggservice-, entreprenad- eller konsultverksamhet.

 

·         Du har erfarenhet inom arbetsområdet och det är meriterande om du har utbildning som vi bedömer relevant.

·         Du är engagerad, drivande och tycker om att samverka i projekt och har goda ledaregenskaper.

·         Du har lätt att knyta nya kontakter, är lyhörd för att ta till dig information och har förmåga att skapa hög kundtillfredställelse.

·         Du bidrar till att skapa ett klimat som är lösningsfokuserat och utvecklande för den arbetsgrupp du ska ingå i.

·         Du är intresserad av att utvecklas och ta dig an nya utmaningar.

·         Du har ett stort ansvars- och kvalitetstänkande.

·         Du har god kännedom om lagar, bestämmelser, och standarder.

 

Beroende på bakgrund kan tjänsten anpassas något.

Vi söker både yngre med rätt inställning samt mer erfarna med ev bredare dubbelkompetens inom bygg + vvs/el eller liknande.

 

B-körkort är ett krav

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Margita Larsson, Avdelningschef 019-6027463


Fackliga företrädare:

Saco 019-6020337

Vision 019-6022752

Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 520 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.

Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.


Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.


Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2021:53

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.