En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Forskningsbarnmorska till Kvinnokliniken
Örebro

Kvinnokliniken inrättar en ny mottagningsenhet för forskning. Vi söker därför en forskningsbarnmorska på 50 % där resterande 50 % av en heltid utgörs av sedvanliga arbetsuppgifter för barnmorska på öppenvårdsmottagning inom gynekologi och obstetrik.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som barnmorska kombinerat med uppdrag som forskningsbarnmorska.

Kvalifikationer:

Legitimerad barnmorska.
Den vi söker är intresserad av forskning, självständig, noggrann och beredd på att samarbeta med många personer av olika yrkeskategorier. GCP-utbildning är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete med kliniska studier.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gill Kullberg, verksamhetschef
Telefon: 019-602 30 43
E-post:
gill.kullberg@regionorebrolan.se

Helena Fadl, överläkare och docent
Telefon: 019-602 12 58
E-post:
helena.fadl@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Rosa Olafsdottir, Vårdförbundet
Telefon: 070-652 03 49

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-08-01

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:640

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.