En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministratör till Hjärt-lung-fysiologiska kliniken, USÖ
Örebro

Hos oss på hjärt-lung-fysiologiska kliniken  väntar ett utmanande och spännande jobb såväl som en god kollegial gemenskap och trivsam arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Som medicinsk vårdadministratör jobbar du med sedvanliga uppgifter såsom, medicinsk dokumentation, diagnoskodning,  remisshantering, posthantering, bemanning av kassa samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Arbetet kan variera utifrån de ansvarsuppdrag du får.

Kontinuerlig kompetensutveckling erbjuds och möjlighet att utveckla sig i yrkesrollen. Möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan erbjuds så snart du är självgående.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad medicinsk vårdadministratör. Du har praktisk kunskap om system och verktyg inom Office-paketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Ett plus är om du redan har kunskaper om några av sjukhusets olika vårdsystem.

Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande. Självständighet, god samarbetsförmåga och servicekänsla är viktiga egenskaper för denna tjänst. Du har ett etiskt och professionellt förhållningssätt i alla möten. Att bidra till verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete ser du som en naturlig del av ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare. Heltid.

Tillträde:
2021-10-04 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:
2021-08-08. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Upplysningar:
Lotta Palm, enhetschef
Telefon: 019-602 54 44

Facklig företrädare:
Visions kansli
vision.kansli@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-08

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Hjärt- lung- fysiologiska kliniken är en av regionens stora klinker med nära 300 anställda. Från att varit tre separata kliniker har vi nu gått samman till en gemensam klinik. Vi bedriver högspecialiserad vård med avancerade metoder och tekniker, men också bassjukvård och palliativ vård i livets slutskede. Den administrativa enheten är en egen enhet inom kliniken och består av administratörer och medicinska vårdadministratörer.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:642

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.