En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

BVC-sköterska, Adolfsbergs vårdcentral
Örebro

Strax söder om de centrala delarna av Örebro finner du Adolfsbergs vårdcentral. Adolfsberg är en välfungerande vårdcentral med visionen att tillsammans utveckla vårdcentralen som en positiv arbetsplats med hög trivsel och kompetens, för att ge en god vård till våra patienter. På Adolfsbergs vårdcentral arbetar idag över 50 personer för våra drygt 14 300 listade patienter.

Vi hoppas att du kan se en framtid med oss och välkomnar din ansökan!


Arbetsuppgifter:
BVC-verksamheten följer Barnhälsovårdens basprogram och riktlinjer. Du arbetar självständigt med egen mottagning där arbetsuppgifterna innebär bland annat hälsoundersökningar, hembesök till nyfödda såväl som till 8-månaders, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, telefonrådgivning och vaccinationer. Fokusen ligger alltid på barnens bästa.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp med två andra erfarna kollegor och vara med i ett nätverk för BVC-sköterskor. Du kommer arbeta tätt även med våra barnmorskor då vi erbjuder hembesök till nyfödda i team. Kompetensutveckling erbjuds regelbundet genom BHV.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad distriktsköterska eller legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot barn och ungdom. Tidigare erfarenhet från BVC är meritande.

Du har också lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Du är flexibel, gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Monica Gunnarsson, verksamhetschef, 019-602 29 03
Sandra Gustavsson, enhetschef, 019-602 80 04

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Emma Larsson, 019-602 29 73

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-09. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Adolfsbergs vårdcentral ingår i Område ”Nära vård, Örebro Öster”. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I nära vården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, geriatrisk klinik, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:643

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.