En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Samordnande sjuksköterska till Sprutbytet/Sjuksköterska Infektionskliniken
Örebro

Vill du arbeta som sjuksköterska på en klinik med bra teamkänsla, högt i tak och tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då har vi på Infektionskliniken i Örebro jobbet för dig! Infektionskliniken på USÖ svarar för såväl länsdelssjukvård som länsövergripande avancerad infektionssjukvård.

Kliniken kännetecknas av en vilja till kreativ utveckling av vården för patienter med infektionssjukdomar. Det finns ett engagemang och ett mycket gott socialt klimat. Kliniken präglas av god laganda, god kommunikation och hög kompetens. Ett bra samarbete mellan alla professioner är en självklarhet och förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos dem vi vårdar.

Vi söker nu en sjuksköterska med en samordnande roll för vårt Sprutbyte 50% och arbete som sjuksköterska på Infektionsklinikens vårdavdelning 50%. Vi kan erbjuda dig ett perfekt tillfälle för att skaffa dig en bred erfarenhet och kompetens.

Vår Sprutbytesmottagning vänder sig till den som har ett intravenöst bruk av droger. Vårt mål är att skapa en kontaktyta mot hälso- och sjukvården för personer med injektionsmissbruk, erbjuda kontakt med beroendecentrum med sikte på ett narkotikafritt liv samt att förebygga smittspridning av veneriska sjukdomar och blodburna infektioner, framförallt hepatit C och HIV.

På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterska, undersköterska, kurator och barnmorska från Infektionskliniken och Beroendecentrum.

På avdelning 40 får du arbeta med patienter som vårdas för infektionssjukdomar. Avdelningen är utrustad med isoleringsrum vilket möjliggör vård av patienter med smittsamma sjukdomar. I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter inom infektionssjukvård, exempelvis administrering av antibiotika, venösa provtagningar, odlingar såsom blododlingar och luftvägsodlingar. Hantering av perifera och centrala infarter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, meriterande är erfarenhet från beroendevård/psykiatri. Vi söker dig som har ett intresse för beroende- och infektionssjukvård. Arbetet sker i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Givetvis har vi även fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist med i vårt team kring patienten.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på Infektionskliniken.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Lovisa Tedsjö Olsson, biträdande avdelningschef, 019-602 28 82, 076-496 28 52

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet,
Hans Nilsson, 072-142 30 95

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-09-05

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:645

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.