En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Operationssjuksköterskor Hand/Ortoped Operation, Ortopediska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro
Ryggsektionen
Örebro

Vi söker nu operationssjuksköterskor med stor ansvarskänsla och flexibilitet, som är genuint intresserade av att hjälpa oss att bygga upp en avancerad ryggkirurgisk verksamhet i nya moderna lokaler. Du kommer ingå i ett dedikerat team med inriktning på ryggkirurgi. Stort utrymme finns för personlig utvecklig då komplexiteten inom ryggkirurgi kräver mycket bred kunskap gällande instrument, navigation och mikrokirurgi.

Hand- och ortopedoperation bedriver såväl akut-, trauma- som elektiv verksamhet. Vi behandlar både barn och vuxna.

Handkirurgiska klinikens akuta verksamhet består b la av handfrakturer och suturering av sen-, kärl- och nervskador. Elektivt utförs exempelvis steloperationer och proteskirurgi vid artros.

Inom ortopedens verksamhet ryms, förutom akut och traumakirurgi, fot- och ryggkirurgi. I kliniken bedrivs även högspecialiserad operationsverksamhet inom rygg- och bäckenkirurgi.

Ryggkirurgin är en komplex verksamhet inom ortopedisk kirurgi på USÖ. Verksamheten kommer till stor del att ske i nybyggda lokaler i H-huset. Inom ryggsektionen bedriver vi avancerad högspecialiserad operationsverksamhet inom hela ryggraden och i alla åldersgrupper. Vi tillämpar operationstekniker med de senast tillgängliga tekniska metoderna som navigation, mikroskop och minimal invasiv teknik. Operationerna sker via buken, halsen och flanken och ett multidisciplinärt samarbete med andra kirurgiska discipliner finns. Verksamheten är både planerad och akut, jourverksamheten är omfattande. I vår högteknologiska verksamhet uppnås bäst resultat och effektivitet med ett team av kunniga ryggkirurger, operationssköterskor och undersköterskor.


Kvalifikationer:
Legitimerad operationssköterska

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, på ortopediska klinikens operationsavdelning, hand/ortopedoperation med huvudsaklig tjänstgöring inom ryggverksamheten. Kvälls och helgtjänstgöring ingår.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Marek Holy, sektionschef ryggteamet, Ortopediska kliniken, USÖ
marek.holy@regionorebrolan.se

Gun Petersson, tf avdelningschef, hand- och ortoped operation, USÖ
gun.petersson@regionorebrolan.se

Ylva Sars, omvårdnadschef, operation ortopediska länskliniken, USÖ
ylva.sars@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet,
Rosa Olafsdottir, 070-652 03 49

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-29

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:649

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.