En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministratör vikarie, Olaus Petri vårdcentral
Örebro

Olaus Petri är Örebro största vårdcentral och ligger i centrala Örebro och har drygt 20 000 listade patienter. Vårt upptagningsområde utgörs av såväl villaområden, flerfamiljshus och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete för alla våra medarbetare. Vårdcentralen har cirka 75anställda och arbetar i vårdlag.

Här på Olaus Petri Vårdcentral finns ett gäng kompetenta, professionella och engagerade medicinska vårdadministratörer där vi nu behöver hjälp av en vikarie under en period. Vi har ett starkt intresse och ett stort engagemang till vårt arbete.

Vikariatet sträcker sig 11 månader från och med anställningsdatum.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat medicinsk dokumentation och patientadministration. Vi har ett rullande schema där vi bemannar receptionen, tar hand om MVK, RoS, post samt skriver protokoll på exempelvis APT. Diktat skriver vi dagligen.

Vi har även möjlighet att skriva diktat hemifrån några dagar per månad.

Kvalifikationer:
Utbildning som medicinsk vårdadministratör, läkarsekreterare eller medicinsk sekreterare.

Anställningsform:
Vikariat med heltidstjänstgöring, 11 månader från och med anställningsdatum

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Monika Moisanen, enhetschef
Telefon: 019-602 34 07

Facklig företrädare
:
Malin Eriksson-Söderlund, Vision
Telefon: 019-602 27 55

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-22

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:646

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.