En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Kävesta Folkhögskola söker lokalvårdare 75%

Hallsberg

Ärendenummer:
RU:2021:24

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett betydelsefullt arbete?
Då har vi ett jobb att erbjuda dig! Vi erbjuder dig en varierande tjänst som lokalvårdare på en av landets äldsta folkhögskolor i vacker landsbygdsmiljö med familjär stämning.

Arbetsuppgifter:
Som lokalvårdare hos oss ingår du i ett litet team på två personer som ansvarar för daglig städning och storstäd i skolmiljö. Vi lägger stor vikt på hållbarhet och miljö och vi har därför minimerat vår kemikalieanvändning. Arbetsvardagen innebär mycket social kontakt med kollegor och deltagare och arbetstiden är mån-fre dagtid 06.00-12.30, inklusive 30 min lunchrast.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är flexibel och van att hantera varierade arbetsuppgifter med hög servicekänsla. Du har god och kommunikations- och samarbetsförmåga i alla de dagliga kontakter som sker med personal och deltagare. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan läsa, ta del av och förstå städinstruktioner samt skriva. Du behöver ha god datavana och B-körkort.

Det är meriterande om du har någon form av städutbildning eller erfarenhet av lokalvård sen tidigare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning 75%, semestertjänst

Tillträde:

Efter överenskommelse, dock tidigast 2021-09-01

 

Så gör du för att söka tjänsten:

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Sista ansökningsdag: 2021-08-08.

 

Upplysningar:

Obs: Under veckorna 27-30 är ingen kontaktperson tillgänglig på grund av semester.

Melissa Persson Fernsten, husmor, 070-607 45 81, melissa.persson-fernsten@kavesta.fhsk.se

Lisa Rosander, rektor, 070-552 82 06, lisa.rosander@kavesta.fhsk.se

Fackliga representanter
Berit Wuolo, kommunal, berit.wuolo@kavesta.fhsk.se

Om organisationen:
Kävesta är en relativt liten skola, med ca 180 deltagare och 48 personal, som ägs och drivs av
Region Örebro län där vi ingår i förvaltningen Regional utveckling, område Utbildning och arbetsmarknad. Vi har en estetisk profil och förutom allmän kurs finns linjer för dans, konst och formgivning samt musik. Skolan har ett internat med ca 70 platser med helpension. Vi anordnar även en stor mängd kulturevenemang som är öppna för allmänheten.

Förvaltning Regional utveckling verkar för den regionala utvecklingen i vår region. Vårt uppdrag är att arbeta för hållbar tillväxt och god livskvalitet i hela Region Örebro län. Ansvarsområdet är brett och sträcker sig från folkhälsa, utbildning och kultur till näringslivsutveckling, energi och klimat och trafik och samhällsplanering. Förvaltningen, som är en av fem inom Region Örebro län, består av ca 300 medarbetare. Vi är en tobaksfri region och vår gemensamma vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv”.

Besök gärna vår hemsida:
www.kavesta.fhsk.se, www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-08-08

 

Välkommen med din ansökan!

 

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.