En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykolog/PTP-psykolog till Karolina vårdcentral
Karlskoga

Är du en engagerad och utvecklingsinriktad person som har lätt att skapa bra möten med både patienter och kollegor, så ska du söka dig till oss! Vi söker en person som tillsammans med andra yrkeskategorier kan skapa ett team för att möta personer som på olika sätt drabbats av psykisk ohälsa. Du får hos oss ett omväxlande och ansvarsfullt arbete på en vårdcentral med god kompetens och lång erfarenhet bland personalen.

På Karolina vårdcentral arbetar vi i team för att skapa kontinuitet, både för vår personal och för våra patienter. Vi utlovar varierande arbetsuppgifter i en trevlig och positiv miljö. Vi testar gärna nya arbetssätt som kan utveckla verksamheten och gynna våra patienter. Även den personliga kompetensutvecklingen är viktig på vår arbetsplats.


Arbetsuppgifter:

Du arbetar med tidiga psykologiska interventioner för lindring till medelsvår psykisk ohälsa och till patienter med psykosocial problematik relaterade till andra sjukdomstillstånd och krisreaktioner. Arbetet omfattar information, rådgivning, utredning/bedömning och behandling både individuellt och i grupp. Behandlingen ges i form av både fysiska och digitala besök och vi har personal som också jobbar med internetbehandling på mottagningen. Vid PTP-tjänstgöring sker arbetsuppgifter under handledning. För PTP-psykolog sker arbetsuppgifterna under handledning av legitimerad psykolog.

Målsättningen är god kvalitet, god tillgänglighet och korta väntetider för patienterna. Vi tycker att det är viktigt med bedömningar av kvalité, god diagnostisering och snabba insatser med patientens behov i fokus. Vi vill utveckla vårt arbete med systematiska uppföljningar.

På mottagningen jobbar enhetschef, rehabkoordinator, träningsinstruktör, arbetsterapeut, psykologer, kurator, läkare och medicinsk vårdadministratör. Vi arbetar med hög tillgänglighet och möjligheten till snabb kontakt.

Vi söker dig som vill medverka i vår utveckling av vårdcentralens arbete med omställningen till god och nära vård och psykisk ohälsa i alla åldrar. Samverkan sker kontinuerligt med andra professioner och externa partners kring patienter med sammansatt psykisk/psykiatrisk- och social problematik. Vi har ett gott samarbete med allmänpsykiatrin i Karlskoga där vi sätter patienternas behov i centrum. Vi månar också för att patienter ska hitta meningsfullhet genom aktiveter i vardagen i tydlig samverkan med lokalt föreningsliv. Preventiva och pedagogiska insatser i grupp inom relevanta områden är viktigt för oss, och där vill vi att du deltar med din kompetens

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet inom KBT, ACT och/eller IPT alternativt Psykologexamen för PTP-tjänstgöring. Du vill arbeta som en del i vårt team och arbeta med fortsatt utveckling inom området psykisk hälsa. Du arbetar utifrån vetenskapliga metoder, är välstrukturerad och har god organisatorisk förmåga.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativkraft, ansvarstagande och samarbetsförmåga.

Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Nära vårds hälsofrämjande uppdrag är en central del av verksamheten, varför intresse för livsstilsfrågor är meriterande.

Anställningsform:
Vikariat heltid  from 1 sep -21 tom 30 sep -22 som kan bli tillsvidareanställning

Tillträde:
2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Camilla Eklöv, enhetschef, 072-142 40 85 camilla.eklov@regionorebrolan.se

Linda Björnberg, psykolog, , 072-142 40 85
linda.bjornberg@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Sveriges Psykologförbund, Åsa Krantz, 019-602 10 00

SACO, Tove Landberg Axelsson, 0586-669 51

Vision, Malin Persson 0586-668 50

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:652

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.