En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Eltekniker till driftgrupp El och Lås Regionservice Fastigheter USÖ

Regionservice fastighetsdrift har under en tid arbetat med att få till en funktionell organisation där en stark kompetens och ett stort tekniskt kunnande är en nyckel till framgång.

 

Två av våra medarbetare går i pension och vi söker därför två eltekniker.

Du kommer arbeta i en grupp med sex eltekniker, fyra låstekniker, en brand- och sprinkleransvarig samt gruppchefen för El & Lås. Arbetet innebär bland annat teknisk problemlösning, planering av det dagliga arbetet, teknisk utveckling, att vara tekniskt bollplank åt kund, utföra skötslar förebyggande underhåll, delta i projekt m.m.

 

Avdelningen för fastighetsdrift består av 80 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Som eltekniker med inriktning elkraft kommer du att arbeta med drift- och underhåll av sjukhusets elanläggningar som stationer, ställverk, centraler m.m. men även vara husansvarig för ett antal hus som man har ansvarar för inom sitt kompetensområde. I tjänsten ingår provning, periodiska kontroller och felavhjälpning av apparater i ovanstående anläggningar. Vi jobbar inom spänningsintervallet 0,4-10kV. Även arbete med klenspänning förekommer 0-24 volt.

 

Den ena tjänsten har mer inriktning mot kraft/industriel och den andra mer mot svagström, passeranläggningar, patientlarm osv.

 

·       Felsökning och avhjälpande reparationer samt mindre installationer

·       Skötslar ”förebyggande underhåll”

·       Ritningshantering

·       Brandlarm/sprinkler

·       Larm

·       Kopplingar och driftåtgärder i anläggningarna

·       Delta i skyddsronder och riskanalyser

·       Arbeta med projekt och vara sakkunnig i elfrågor

·       In och urkoppling av maskiner och frekvensomriktare mm

·       Egenkontroller och besiktningar

·       Underhåll och rengöring av transformatorer och elekrtrisk utrustning

·       Felsöka, reparera och driftsätta anläggningar

 

Tjänsten kommer att innefatta jour och/eller beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer:

Du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning elkraft eller annan lämplig teknisk utbildning som bedöms likvärdig, samt en flerårig arbetslivserfarenhet som elektriker.

 

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social kompetens. Du vet värdet av god service och kvalitet. Du är en person med stort eget driv, uthållighet och samarbetsvilja. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem och vi lägger stor vikt vid din förmåga att arbeta självständig likväl som i grupp. Att du är service-, mål- och kostnadsmedveten ser vi som en självklarhet.

 

B-körkort och datorvana är ett krav.

 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och yrkeskompetens.

Anställningsform:
Tillsvidare

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Håkan Ohlsson, Avdelningschef 019-602 727 2
Peter Birkelöf, Enhetschef 019-602 74 34


Fackliga företrädare
:
- Kommunal 019-602 1575
- Vision 019-6022752


Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.

Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

 

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2021:55

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.