En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Folktandvården söker tandläkare till Enhet Karlskoga/Degerfors/Hällefors

Örebro

Ärendenummer:
FTV:2021:35

Hälsofrämjande, Engagemang, Professionalism och Utveckling.

Enheten består av 3 kliniker. Karlskoga är enhetens största klinik med 11 behandlingsrum och är också den näst största kliniken i regionen. I tjänsten ingår även tjänstgöring på enhetens mindre kliniker Degerfors och Hällefors som båda är kliniker med 5 behandlingsrum var. Ett brett utbud av patienter finns på samtliga kliniker. Karlskoga kliniken kommer att under VT 2022 att flytta in i helt nyrenoverade lokaler med 15 behandlingsrum.

Arbetsuppgifter:
Som tandläkare har du huvudansvaret för våra patienter. Du undersöker, ställer diagnos, terapiplanerar och utför behandlingar på både barn och vuxna. I din roll som tandläkare är du en teamledare som ser till att teamarbetet fungerar på bästa sätt och arbetar aktivt med vårt koncept för Frisktandvård. Eftersom våra kliniker samarbetar i olika enheter, kan du få möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad tandläkare med dokumenterad kunskap inom radiologi. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av både barn- och vuxentandvård. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har dokumenterade kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Vi arbetar med digital journalföring i Lifecare Dental, därför behöver du ha god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbets- och initiativförmåga. Som person är du flexibel och van att hantera många olika ansvarsuppgifter.

Anställningsform:
Tillsvidare,heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Therese Morin, Verksamhetschef, 0790-98 08 85

Fackliga företrädare
:
Sara Fransson, Tjänstetandläkarna 019-602 41 51

Hemsida:
www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Sista ansökningsdag:

2021-08-08

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Om organisationen:

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 24 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.