En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Överläkare/specialistläkare till Neuro- och rehabmedicinska kliniken
Örebro

Vi söker nu en överläkare/specialistläkare inom rehabmedicin till oss på Neuro- och rehabmedicinska kliniken.

Neuro- och rehabmedicinska kliniken är en gemensam klinik som innefattar sektionerna rehabmedicin, neurologi samt neurofysiologi Vi är en sammanhållen organisation med flera olika avdelningar, mottagningar och team.

Rehabmedicin bedriver sin verksamhet i form av slutenvård, dagvård, öppenvård samt mottagning och utför medicinsk rehabilitering för personer med neurologiska sjukdomar och skador samt långvariga smärttillstånd


Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innefattar bla att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter.

Kvalifikationer:
Vi söker i första hand dig som är specialist i rehabiliteringsmedicin. Viktigt för oss är dina personliga egenskaper och förmågan att samarbeta då mycket av verksamheten bedrivs i team.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef Karin Rudling
Telefon: 019-602 37 54

Johan Nylander, specialistläkare
Telefon:019–602 38 08

Hans Ruborg, överläkare
Telefon: 019-602 15 56

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Lars Edling
Telefon: 019-602 12 09

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Neuro- och rehabmedicinska kliniken har över 200 medarbetare och ingår organisatoriskt i område specialiserad vård. Vår organisation möjliggör korta beslutsvägar och välfungerande samarbete kring patienten. Läkarutbildningen och annan utbildning är en viktig del av vårt uppdrag.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:655

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.