En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till Akutvårdsavdelningen
Örebro

Vetgirig sjuksköterska sökes till oss på Akutvårdsavdelningen USÖ!

Skulle du beskriva dig själv som en patientfokuserad lagspelare med önskan om bred kompetens?
Då är du säkerligen den vi söker!

Vår avdelning består av 24 vårdplatser där vi vårdar vi akut sjuka patienter med framförallt kirurgiska och medicinska sjukdomar men även kardiologi, urologi, infektion, lungmedicin och psykiatri är en del av vår vardag.

För att trivas hos oss bör man gilla snabba förändringar, omväxlande arbete med korta vårdförlopp. Att vilja skratta mycket på arbetet underlättar då vi är ett humoristiskt gäng här på AVA!

Arbetsuppgifter:
För att säkerställa att du får bästa möjliga start hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion och inskolning på upp till sex veckor i samråd med chef och kvalitetssjuksköterska. För dig utan erfarenhet från slutenvård finns möjlighet att arbeta måndag till fredag under din första tid, detta för att ge extra trygghet i din nya roll med större tillgång till olika stödfunktioner såsom utskrivningssamordnare, klinisk kvalitetssjuksköterska, avdelningens läkare samt chef.

Som sjuksköterska hos oss leder du omvårdnaden av våra patienter och ingår i teamet kring patienten som arbetar med omvårdnad, utredningar, medicinska behandlingar samt dagtid social planering och rond.

Du kommer även att vara delaktig i avdelningens verksamhetsutveckling, tar eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra mål.


Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Vi fäster stor vikt vid egenskaper som gott bemötande, samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med första placering på Universitetssjukhuset Akutvårdsavdelningen.

Arbetstid:
Schemalagd, dag, kväll, helg och natt. Individuell schemaplanering tillämpas.

Tillträde:
Efter överenskommelse

Upplysningar:
Avdelningschef Cecilia Kjellin
Telefon 019–602 78 85
E-post:
cecilia.kjellin@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Hans Nilsson, Vårdförbundet
Telefon: 072-142 30 95

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-22

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:657

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.