En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykolog till Barn- och ungdomshabiliteringen
Örebro

Vill du arbeta med barn och unga i ett varierande och teambaserat sammanhang? Vi erbjuder nu en psykologtjänst till vårt geografiska team i södra Örebro stad.

Hos oss får du arbeta nära barnet samt barn/ungdomens familj och i samverkan med personal från andra verksamheter samt det egna geografiska teamet på Barn- och ungdomshabiliteringen. I vårt arbetslag samarbetar du med specialpedagog, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped, psykolog, läkare, teamsekreterare och enhetschef. Södra Örebros arbetslag utgår från Halltorp (Adolfsberg) och ansvarar därmed för halva Örebro stad, men vi är en länsövergripande verksamhet som hjälper varandra så anpassning efter behov kan förekomma.

Arbetsuppgifter:
I uppdraget arbetar du med barn/ungdomar med funktionsnedsättning i åldrar upp till 20 år samt med deras familjer, ensam eller tillsammans med andra professioner. Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter och en omväxlande vardag.

I arbetet ingår att göra kognitiva kartläggningar och bedömningar, ge behandling både individuellt och i grupp samt genomföra kris- och stödsamtal till barn eller ungdom samt till föräldrar. Du planerar och bedömer lämpliga insatser självständigt eller tillsammans med arbetslaget. Vid behov samverkar du med samarbetspartners runt det enskilda barnet och familjen. Du ingår i en psykologgrupp på Barn- och ungdomshabiliteringen med 13 psykologer som bl.a. arbetar med regelbunden extern handledning, metod- och kompetensutveckling. I teamet finns en psykologkollega så med dig blir ni två i teamet.

Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder specialresursutbud tex Marte Meo, Intensiv Beteende Träning och MUMS och där finns psykolog med utifrån kompetens och behov. Som ny medarbetare har du en utsedd psykologkollega som mentor samt internutbildning inom verksamheten. Vi strävar efter att ha en bredd i psykologgruppen vad gäller behandlingsmetoder och teoretisk inriktning.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog. B-körkort. Erfarenhet av arbete med barn/ungdom är meriterande.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
kristin Lundgren, enhetshcef Södra stad, 019-602 23 43 (sem v 28-31)
kristin.lundgren@regionorebrolan.se

Johan Sarkkinen, enhetshcef Norra stad. 019-602 28 06. (åter efter sem 210719)
johan.sarkkinen@regionorebrolan.se

Linnea Wearn, psykolog och yrkesgruppsföreträdare, 019-602 28 31 (åter efter sem 210816)

Emily Lowe, psykolog och yrkesföreträdare, 019-602 28 29 (åter efter sem 210823)

Facklig företrädare
:
Psykologförbundet, Åsa Krantz, 0581-853 72, 070-381 15 00

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Barn- och ungdomshabiliteringen har i uppdrag att ge stöd och insatser till barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt deras familjer och nätverk. Läs gärna mer på
www.regionorebrolan.se/barnhab

Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:659

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.