En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Folktandvårdens Specialistklinik söker meriteringstandläkare i Bettfysiologi

Örebro

Ärendenummer:
FTV:2021:37

Vi söker nu en intresserad kollega som vill meritera sig inom bettfysiologi.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord:
Hälsofrämjande, Engagemang, Professionalism och Utveckling.

Folktandvårdens specialisttandvård avser att regelbundet erbjuda tandläkare tidsbegränsad meriteringstjänstgöring inom olika specialiteter.

Tjänstgöringen är meriterande vid eventuell framtida ansökan till specialiseringstjänstgöring (ST-utbildning).

Målbeskrivning:
Efter avslutad tjänstgöring ska meriteringstandläkaren kunna:

Undersöka, diagnostisera, terapiplanera och genomföra behandling av enkla till medelsvåra patientfall med bettfysiologiska symtom och frågeställningar.

Bedöma och prioritera patienter som bör remitteras till specialisttandvård i bettfysiologi från allmäntandvård.

Kvalifikationer:
Du har minst 2 års erfarenhet av allmäntandvård och ett genuint intresse av bettfysiologi.
Du har lätt för att ge klar och tydlig information i såväl tal som skrift.

Plan:
Meriteringstjänstgöring innebär klinisk tjänstgöring som är förlagd till avdelningen för Bettfysiologi och omfattar ca 50% under sex månader övrig tjänstgöring sker på ordinarie klinik. Under den kliniska tjänstgöringen finns utsedd klinisk handledare. Möjlighet finns att delta i valda delar av specialisttandvårdens seminarieprogram.

Avstämning ska ske efter 3 månader mellan meriteringstandläkaren och verksamhetschef vid avdelningen för Bettfysiologi. Då tas ställning till om tjänstgöringen ska löpa vidare eller om tandläkaren ska återgå till sin grundtjänst.

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Upplysningar:
Håkan Nilsson, verksamhetschef 019-602 40 70
hakan.nilsson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Sara Fransson, Tjänstetandläkarna 019-602 41 51
sara.fransson@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Om organisationen:
Folktandvården är en egen förvaltning i Region Örebro län med cirka 600 medarbetare. Huvuduppgifterna är klinisk verksamhet, kunskapsspridning samt forskning och utvecklingsarbete. För att detta skall ske på ett optimalt sätt har vi en verksamhetsanpassad organisering där Allmäntandvård och Specialisttandvård är tydliggjorda områden med en chef för respektive område. Till stöd för den kliniska verksamheten finns områdena Verksamhetsutveckling, Verksamhetsstöd, HR och Ekonomi/IT.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.