En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterskor, Ambulansenheten inom Närsjukvårdsområde norr
Lindesberg

Ambulansverksamheten inom norra region Örebro län söker nya medarbetare till ett spännande och viktigt uppdrag i en verksamhet under stark utveckling.

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom prehospital akutsjukvård med ett starkt engagemang och stor ansvarskänsla. Utryckningsförarkompetens är starkt meriterande.

Hos oss inom ambulanssjukvården erbjuds du en gedigen introduktion och internutbildning tillsammans med erfarna kollegor. Vi ser att du är en utpräglad lagspelare med ett stort intresse för prehospital akutsjukvård och med en stor vilja, att tillsammans med övriga kollegor, utveckla verksamheten för patienternas bästa.

Enheten bedriver verksamhet i norra region Örebro län med primär utgångspunkt från Lindesberg.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom prehospital akutsjukvård alternativt är du legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård med ambitioner om att tillgodogöra dig en specialistutbildning inom prehospital akutsjukvård inom en snar framtid.

Verksamheten ställer stora krav på att du är flexibel och kan ställa om snabbt vid behov. Du är en utvecklingsinriktad medarbetare som aktivt bidrar till att målen för verksamheten uppfylls. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande såväl som konceptutbildningar inom PHTLS, AMLS, PEPP, PS och utryckningsförarkompetens från sjukvården.

Godkänt fysprov krävs.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltids-/deltidstjänstgöring efter överenskommelse samt tidsbegränsad anställning.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Andreas Norling, avdelningschef ambulansenheten
E-post:
andreas.norling@regionorebrolan.se
Telefon: 072-142 45 80

Karin Åhman, biträdande avdelningschef ambulansenheten
E-post:
karin.ahman2@regionorebrolan.se
Telefon: 070-231 15 12

Mikael Jansson, biträdande avdelningschef ambulansenheten
E-post:
mikael.jansson@regionorebrolan.se
Telefon: 076-697 27 90

Facklig företrädare
:
Anders Östlund, Vårdförbundet
E-post:
anders.ostlund2@regionorebrolan.se
Telefon: 0581-852 92

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid ett eventuellt testtillfälle vilket kommer innehålla intervju, körprov och fystest.

Om organisationen:
Akutkliniken på Lindesbergs lasarett ingår i närsjukvårdsområde norr och består av en ambulansenhet och akutmottagning. Vid Lindesbergs lasarett finns en anestesi- och operationsavdelning, intensivvårdsavdelning och en postoperativ enhet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom Område närsjukvård norr!

Just nu är ambulansverksamheten föremål för en omorganisation och kommer under hösten ombildas i en ny länsverksamhet.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:665

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.