En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Undersköterska/barnsköterska till Barn- och ungdomsklinikens neonatalavdelning
Örebro

Är du barnsköterska eller undersköterska och vill bli en del av en växande verksamhet där ditt arbete är meningsfullt, omväxlande och utmanande? Hos oss på neonatalavdelningen får du arbeta med omsorg och omvårdnad av det lilla barnet i en unik och stimulerande arbetsmiljö.

Vi söker dig som är positiv och har ett gott bemötande. Du har ett genuint intresse för det lilla barnet och vill vara med och påverka och göra skillnad för vår patientgrupp.

Trivs du med tempoväxling och akutsjukvård? På intermediärvården vårdas barn som telemetriövervakas, kräver andningsstöd eller har annat behov av täta insatser. Vårdtiden varierar mellan några timmar till flera dagar. Brinner du för intensivvårdvård? Neonatal intensivvård är i ständig utveckling och erbjuder en familjecentrerad intensivvård som kräver kompetens, flexibilitet, proaktivitet och ett nära tvärprofessionellt samarbete.

Avdelning 35 är en neonatalavdelning med 16 vårdplatser som vårdar för tidigt födda barn från gestationsvecka 25 och nyfödda barn med behov av vård. Vi bedriver familjecentrerad neonatalvård i hela vårdkedjan. Från neonatal intensivvård  till intermediärvård, mindre avancerad sjukvård samt nära samarbete med hemsjukvård och mottagning.

Har vi väckt din nyfikenhet? Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!

Arbetsuppgifter:
Dina främsta uppgifter är att utföra personlig omvårdnad av barnet och stödja föräldrar med bland annat amning och anknytning. Vår familjevårdsdel erbjuder ett utmanande arbete med föräldrastöd, övervakning och interventioner hos det lilla barnet.

Kvalifikationer:

Barnsköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård/Akutsjukvård. Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare Sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p). Alternativt motsvarande äldre utbildning. För att kunna bedöma anställningsbarhet måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Erfarenhet av sjukvård, gärna inom barn- eller intensivvård, är meriterande. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper som ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Dag, natt eller blandad tjänstgöring kan diskuteras. Helgtjänstgöring ingår. Vi erbjuder individanpassad introduktion och individuell schemaplanering.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Lina Molén, avdelningschef, 019-602 11 46

Marie Backlund, avdelningschef 019-602 45 79

Facklig företrädare:
Kommunal, Linda Karlsson, 019-602 10 41

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-13

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:664

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.