En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till Hjärt-Lungfysiologiska klinikens vårdavdelning 12
Örebro

Det är intressant, meningsfullt och roligt att arbeta med lungmedicinska patienter! Moderna behandlingsmetoder och evidensbaserad omvårdnad har utvecklat vården radikalt. Välkommen till oss och vårt fina arbetslag för att upptäcka nya kunskapsområden och för att utveckla din yrkesroll.

Avdelning 12 har 21 vårdplatser. Av dessa är 14 platser är avsedda för lungsjuka patienter och på resterande 7 platser vårdar vi allmän-kardiologiska patienter. På vår avdelning är sjuksköterskan en viktig person i ett lagarbete. Undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut och kurator blir dina arbetskamrater. Du använder ett brett register av dina kunskaper om omvårdad och tillämpar många praktiska färdigheter.

Vi ger dig en strukturerad introduktion på avd 12. Utbildning och kompetensutveckling pågår under anställningstiden.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av yrket. Personliga egenskaper som ansvarskänsla, samarbetsförmåga och empati värderas högt. Vi har en god kamratanda på avdelningen som vi är rädda om. Vi söker dig som vill bidra till ett gott arbetsklimat.

Anställningsform:
Anställningen är tillsvidareanställning på 100 % inom Region Örebro län med placering på avd 12. Sysselsättningsgraden kan diskuteras. Vi har önskeschema med möjlighet till både dag, kväll - och nattarbete.

Tillträde:
2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Hellberg avdelningschef
Telefon: 019 602 48 96
E-post:
eva.hellberg2@regionorebrolan.se

Lisa Bjärmark bitr. verksamhetschef
Telefon: 019 602 55 10
E-post:
lisa.bjarmark@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Marie Dahlborg
E-post:
marie.dahlborg@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-01. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:667

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.