En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Projektledare medicinsktekniska projekt

Nyfiken på att jobba med ny spännande teknik inom Life science samt inspirerande och utmanande problemlösningar? Gillar du att vistas i ett trivsamt arbetsklimat, ha kontakt med många intressanta yrkeskategorier och där din medverkan verkligen gör skillnad för vårdens personal och patienter?
 – vi ger dig förutsättningar och möjligheter att utvecklas inom de specialområden du blir engagerad i. Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Område medicinsk teknik ansvarar för Region Örebro läns support kring medicintekniska frågor. Vi arbetar med anskaffning, utbildning och användarstöd, säkerhet, underhåll och systemförvaltning, konstruktion och utveckling samt avveckling av medicintekniska produkter och system. Vi har ett certifierat kvalitetsledningssystem enligt ISO-standarderna 9001 samt 13485. Våra cirka 60 medarbetare - ingenjörer, projektledare, projektsamordnare samt administrativ personal är placerade vid Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Vår verksamhet präglas av professionalism, samarbete, hög tillgänglighet, engagemang och glädje. Medicinsk teknik är ett av områdena inom förvaltningen Regionservice.


Arbetsuppgifter:
Ditt arbete kommer vara att, i nära samarbete med vårdens verksamheter, leda projekt med inriktning mot medicinteknik. Projekten gäller i stor utsträckning anskaffning av medicintekniska utrustningar/system/mjukvaror. Dina uppgifter omfattar då bland annat att leda arbetet med genomförandet av omvärldsanalys, ta fram förfrågningsunderlag och genomföra utvärdering av medicintekniska produkter. Detta utförs tillsammans med vårdpersonal och medicinteknisk ingenjör. Utöver upphandlingsprojekt kan även andra projekt med anknytning till medicintekniska utrustningar/system eller mjukvaror inom Region Örebro län vara aktuellt. Arbetet omfattar även kvalitets- och säkerhetsrelaterat arbete.


Du kommer organisatoriskt att vara placerad i avdelning Projektledning på Medicinsk teknik i Örebro

Kvalifikationer:

Du som söker har goda kunskaper, utbildning och erfarenhet inom projektledning och offentlig upphandling. Utbildning inom det medicintekniska området, kompetens inom mjukvaror/IT-system samt kännedom om/erfarenhet av standarder och regelverk inom sjukvården är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande. Du är också väl förtrogen med att leda projekt och är bekväm i att driva arbete tillsammans med både användare och leverantörer. Du behöver ha förmåga att arbeta självständigt, men även ha lätt för att samarbeta och bygga goda relationer. Du är bra på att kommunicera och utrycker dig väl i tal och skrift, framförallt på svenska.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Caroline Hagström, Sektionschef 019-6026902

Fackliga företrädare
:
Sveriges ingenjörer 019-6024602


Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2021-08-22

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2021:58

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.