En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Barnmorska till Ängens och Skebäcks vårdcentral
Örebro

Vi söker nu dig som är legitimerad barnmorska till en spännande och omväxlande tjänst där du får fördela ditt arbete mellan Ängens vårdcentral och Skebäcks vårdcentral.

Ängens vårdcentral är den nyaste vårdcentralen i Örebro med nya, moderna lokaler på Ladugårdsängen, ett av Örebros mest expansiva områden. Vår verksamhet är väl fungerande och uppskattad av våra patienter. Vi som  jobbar här har god sammanhållning och vilja att tänka nytt. Vi arbetar utifrån behovet hos varje patient och varje yrkeskategori bidrar med sin kompetens. Vår vårdcentral är HBTQ-certifierad. Vi har en familjecentral och bedriver ett gott samarbete med Örebro kommun.

Skebäcks vårdcentral ligger centralt i Örebro. Vårt upptagningsområde har en blandad befolkning med allt ifrån spädbarn till den äldre pensionären. Det innebär ett varierat patientarbete, där vi ställs inför olika former av utmaningar. Till vår jobbfilosofi hör flexibilitet och högt i tak. Vi har en positiv och glad stämning. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för våra patienter. Det innebär i sin tur att vi värnar om och ger goda möjligheter till en personlig utveckling för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a patientarbete, läkemedelshantering, rådgivning och kontakter med anhöriga.

Kvalifikationer:
Legitimerad barnmorska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen Region Örebro län, med placering på Ängens vårdcentral och Skebäcks vårdcentral 1 år med möjlighet till förlängning. Delad tjänstgöring mellan de båda vårdcentralerna. Heltidstjänstgöring

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johanna Rosenberg, verksamhetschef Ängens VC
Telefon: 019-602 04 39

Lisa Josefsson, enhetschef Skebäcks VC
Telefon: 019-602 25 21

Facklig företrädare
:
Hans Nilsson, Vårdförbundet
Telefon: 072-142 30 95

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-02. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ängens vårdcentral och Skebäcks vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:666

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.