En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykolog till Baggängens vårdcentral
Karlskoga

Är du en engagerad och utvecklingsinriktad person som har lätt att skapa bra möten med både patienter och kollegor, så ska du söka dig till oss! Vi söker en person som tillsammans med andra yrkeskategorier kan skapa ett team för att möta personer som på olika sätt drabbats av psykisk ohälsa. Du får hos oss ett omväxlande och ansvarsfullt arbete på en vårdcentral med god kompetens och lång erfarenhet bland personalen.

I arbetet på Baggängens vårdcentral ingår du i ett team, men har även ett stort eget ansvar och jobbar självständigt. Du stöttar utvecklingen på vårdcentralen gällande arbetet med psykisk hälsa och söker samarbeten med andra professioner. Vi utlovar varierande arbetsuppgifter i en trevlig och positiv miljö. Vi testar gärna nya arbetssätt som kan utveckla verksamheten och gynna våra patienter. Även den personliga kompetensutvecklingen är viktig på vår arbetsplats.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med patienter med lätt/medelsvår psykisk ohälsa, patienter med psykosocial problematik relaterade till andra sjukdomstillstånd och krisreaktioner. Du arbetar med tidiga psykologiska interventioner inkluderande behandling och bedömning. Du arbetar främst i direkt patientkontakt med målsättningen god kvalitet, god tillgänglighet och korta väntetider för patienterna.

Arbetsuppgifterna innefattar både utrednings- och behandlingsarbete, rådgivning, stöd- och krisbearbetning, samt intern och extern samverkan. Som medarbetare i det psykosociala teamet på Baggängens vårdcentral blir du del i utvecklingsarbetet och förväntas att samverka lokalt och med övriga enheter.

Tjänsten innefattar även viss tjänstgöring som behandlare på Regionens enhet för internetbehandling med KBT.

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet inom KBT, ACT och/eller IPT. Du vill arbeta som en del i vårt team och arbeta med fortsatt utveckling inom området psykisk hälsa. Du arbetar utifrån vetenskapliga metoder, är välstrukturerad och har god organisatorisk förmåga. Erfarenhet av eller intresse för integrerad beteendehälsa (IBH) ses också som meriterande.

Arbetet kräver att du har god initiativförmåga, är flexibel och har förmåga att fatta egna beslut. Vi ser det som en fördel om du har intresse/erfarenhet av att arbeta med patienter i gruppform och digitalt.

Både när det gäller patienter och medarbetare värdesätter vi en öppen och positiv attityd, naturligtvis med patienten i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vid egenskaper som initiativkraft, ansvarstagande och samarbetsförmåga.

Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Närsjukvårdens hälsofrämjande uppdrag är en central del av verksamheten, varför intresse för livsstilsfrågor är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.
Tillträde snarast efter överenskommelse. Tillsättning sker under förutstättning att erfroderliga beslut fattas.

Upplysningar:
Christina Vanberg Långh, verksamhetschef
Telefon: 0586-660 10 (ange att det gäller intresse/frågor om tjänsten)
E-post:
christina.vanberg-langh@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vision, Malin Persson, 0586-668 51

SACO, Tove Landberg Axelsson, 0586-669 51

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Baggängens vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:668

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.