En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till Barn- och ungdomsklinikens neonatalavdelning
Örebro

Vår neonatala vårdavdelning växer och med det även vårt behov av fler kunniga och engagerade kollegor. Med anledning av det söker vi nu dig som är redo för ett givande och utvecklande jobb inom neonatalvård där du dagligen arbetar med att ta hand om vår allra yngsta patientgrupp!

Vi söker dig som är legitimerad intensivvårdssjuksköterska, barnsjuksköterska eller sjuksköterska och vill ha ett arbete som är meningsfullt, omväxlande och utmanande. Vi erbjuder en unik och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och bidra till en god vård i livets början.

Avdelning 35 är en neonatalavdelning med 16 vårdplatser som vårdar för tidigt födda barn från gestationsvecka 25 och nyfödda barn med behov av vård. Vi bedriver familjecentrerad neonatalvård i hela vårdkedjan. Från neonatal intensivvård  till intermediärvård, mindre avancerad sjukvård samt nära samarbete med hemsjukvård och mottagning.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av barnet och stöd till föräldrarna tillsammans med övriga professioner såsom läkare, undersköterskor, barnsköterskor, kuratorer och fysioterapeuter. Vår familjevårdsdel erbjuder ett utmanande arbete med föräldrastöd, övervakning och interventioner hos det lilla barnet.

Trivs du med tempoväxling och akutsjukvård? På intermediärvården vårdas barn som telemetriövervakas, kräver andningsstöd eller har annat behov av täta insatser. Vårdtiden varierar mellan några timmar till flera dagar. Brinner du för intensivvårdvård? Neonatal intensivvård är i ständig utveckling och erbjuder en familjecentrerad intensivvård som kräver kompetens, flexibilitet, proaktivitet och ett nära tvärprofessionellt samarbete.

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som redan har några års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i intensivvård eller barn- och ungdomssjukvård. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper. Du trivs i samarbetet med andra och du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du har en förmåga att strukturera och planera ditt arbete och anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är driven, engagerad, gillar utmaningar och önskar dig ett arbete som ständigt utvecklas.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring på Barn- och ungdomskliniken, om du har en relevant specialistutbildning. För allmänsjuksköterskor blir anställningsformen en tillsvidareanställning inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på Barn- och ungdomskliniken.

Dag, natt eller blandad tjänstgöring kan diskuteras men det är främst dag- och kväll vi har behov. Helgtjänstgöring ingår. Vi erbjuder individanpassad introduktion med till exempel ett mentorsprogram och individuell schemaplanering.

Har vi väckt din nyfikenhet? Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!

Tillträde
Enlig överenskommelse.

Upplysningar
Lina Molén, avdelningschef
Telefon: 019-602 11 46
E-post: lina.molen@regionorebrolan.se

Marie Backlund, avdelningschef
Telefon: 019-602 45 79
E-post:
marie.backlund@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
Vårdförbundet
Lena Flygare, avdelning 35
E-post:
lena.flygare@regionorebrolan.se

Patcha Göransson, avdelning 35
E-post:
patcha.goransson@regionorebrolan.se
Telefon: 019-602 10 41

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag
2021-08-16. Urval och intervjuer sker först efter ansökningstidens slut.

Om organisationen:
Barn- och ungdomskliniken är en forskningsaktiv klinik vid Universitetssjukhuset Örebro och är länets enda barnklinik för slutenvård.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Ärendenummer:
HoS:2021:672

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.