En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska/psykiatrisjuksköterska till Allmänpsykiatrisk öppenvård, USÖ
Örebro

Vi saknar en sjuksköterska! En av våra erfarna sjuksköterskor går i pension framöver och en av våra yngre sjuksköterskor ska vara föräldraledig. Vi har därför en tom rad att fylla.

Är du sugen på att prova på en annan tjänst eller att prova inriktning psykiatri under en tid så är detta ett ypperligt tillfälle för det. Vi är en fungerande verksamhet där vi möter patienter med psykisk ohälsa och psykisk sjukdom på specialistnivå. Vi har full bemanning på våra tjänster och vi har en god läkartäthet i verksamheten.

Allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Örebro har som upptagningsområde Örebro och Lekeberg. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter och medicinska vårdadministratörer. Arbetet sker i team där psykolog, läkare, sjuksköterska, kurator och arbetsterapeut ingår. Vi samverkar därtill ofta med primärvård, habilitering och andra vårdgrannar. Mottagningen har ett uppdrag som innebär bedömning, utredning och behandling inom allmänpsykiatrisk specialistvård för vuxna över 25 år. Inom vår verksamhet finns även Dövpsykiatrin samt Mobil resurs suicidprevention. Det bedrivs även forskning vid verksamheten gällande bland annat patienter med ångest och depression och för patienter med ADHD.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska arbetar du med läkemedelsuppföljning, injektionsgivning, provtagning, uppföljning av symtom och mående samt planering av patientens vård enligt nationella riktlinjer.  Telefonrådgivningen samt telefonen för övriga vårdgrannar bemannas även den av våra sjuksköterskor. Denna tjänst är i första hand riktatd mot vårt team som arbetar med suicidprevention och uppföljning efter en period av inläggning inom psykiatrisk slutenvård.

Kvalifikationer:
Specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri. Legitimerad sjuksköterska men som saknar specialistsjuksköterskeexamen är också välkommen att söka. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Åsa Kindahl, Enhetschef
Telefon: 019-602 01 14

Facklig företrädare
:
Merjo Yliluoma, Vårdförbundet
Telefon: 0771-420 420

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamheten har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för dövpsykiatri. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans är vi runt 200 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:675

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.