En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Dietist till Barn- och ungdomskliniken USÖ
Örebro

Välkommen som dietist hos oss!

Vill du arbeta med barn-och ungdomar i en stimulerade miljö tillsammans med engagerade medarbetare? Då ska du söka dig till oss!

Barn- och ungdomskliniken i Örebro bedriver en bred pediatrisk verksamhet och har god kompetens inom många subspecialitetsområden. Kliniken har en neonatalavdelning, en pediatrisk vårdavdelning för barn och ungdomar med både medicinska och kirurgiska sjukdomstillstånd, ett mobilt barnteam, en barn- och ungdomsmottagning på USÖ, en dagavdelning och två öppenvårdspediatriska mottagningar. Kliniken har cirka 230 anställda.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en stimulerande arbetsmiljö. Hos oss får du introduktion, relevant fortbildning och stöd av vana kollegor.


Arbetsuppgifter:
På barn-och ungdomskliniken arbetar 2 kuratorer, psykolog, arbetsterapeut, 4 fysioterapeuter, 3 dietister, lärare och 2 lekterapeuter i ett nära samarbete med varandra och med övrig vårdpersonal. Vi är stolta över vår dietistverksamhet som även innefattar ketogen kost som behandling vid svår epilepsi hos barn. Som dietist har du ett brett och intressant arbete med uppdrag inom klinikens olika enheter. Dietisten är mycket viktig i flera team på barn-och ungdomskliniken och vi ser fram emot att kunna välkomna dig som är driven och engagerad som  dietist i vår verksamhet.

Kvalifikationer:
Legitimerad dietist. Erfarenhet av arbete med barn-och ungdomar är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anna Olivecrona verksamhetschef, 019-602 27 71, anna.olivecrona@regionorebrolan.se

Ingalill Detlofsson,dietist,019-602 16 88
ingalill.detlofsson@regionorebrolan.se

Rebecca Borg, dietist 019-602 19 91,
rebecca.borg2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Annelie Lyttbacka, SACO, 019-602 15 88,
annelie.lyttbacka@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2021-08-12

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Anställningsintervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:677

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.